Închide meniul

Neymar a primit o amendă de 3.3 milioane de dolari

Dan Roșu Publicat: 4 iulie 2023, 10:39

Reclamă
Neymar a primit o amendă de 3.3 milioane de dolari

Neymar a primit o amendă de 3.3 milioane de dolari

Neymar, în cadrul unui eveniment / Profimedia Images

Neymar a primit o amendă de 3.3 milioane de dolari. Neymar a fost condamnat de justiţia din ţara sa natală la plata unei amenzi de 3,3 milioane de dolari după ce a construit un lac artificial fără autorizaţie de mediu pe una dintre proprietăţile sale din statul Rio (Brazilia), informează mass-media sud-americană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Consiliul municipal din Mangaratiba i-a aplicat patru amenzi vedetei echipei de fotbal Paris Saint-Germain pentru „încălcări ale legislaţiei privind mediul înconjurător în construcţia unui lac artificial pe domeniul jucătorului'”, potrivit unui comunicat.

Neymar a primit o amendă de 3.3 milioane de dolari

„Sancţiunile se ridică la peste 16 milioane de reali (3,3 milioane de dolari)”, se precizează în comunicatul autorităţilor locale, o sumă stabilită de Parchetul din Mangaratiba, o zonă turistică situată la aproximativ 130 de kilometri de Rio de Janeiro, unde Neymar deţine un conac.

Printre „zecile de infracţiuni” identificate, autorităţile au citat „executarea fără autorizaţie a lucrărilor supuse controlului de mediu”, captarea şi deturnarea apei râului fără autorizaţie, precum şi „săparea terenului şi îndepărtarea vegetaţiei fără autorizaţie”.

Pe 22 iunie, în urma plângerilor de pe reţelele de socializare, autorităţile au constatat mai multe încălcări ale legislaţiei de mediu la proprietatea de lux a starului brazilian, unde muncitorii construiau un lac artificial şi o plajă.

Reclamă

Neymar, care a fost la un pas de bătaie într-un club, are la dispoziţie 20 de zile pentru a face apel.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:48 Florin Manea a dat cărțile pe față, după ce englezii au anunțat plecarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham: „Interes există!” 14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal 14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” 14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEONorwich – Leeds se joacă ACUM în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi 13:43 „Își bat joc!” Basarab Panduru, mesaj direct pentru UEFA după ce FCSB a primit titlul de campioană! Ce le-a cerut oficialilor 13:41 Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec 13:25 PAOK – Olympiakos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Răzvan Lucescu, la meciul care poate decide titlul! Echipele probabile 12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare Vezi toate știrile
Citește și