Închide meniul

Neymar, gata să sară la bătaie într-un club din Brazilia! Noi probleme pentru starul lui PSG

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 3 iulie 2023, 22:39

Neymar, gata să sară la bătaie într-un club din Brazilia! Noi probleme pentru starul lui PSG

Neymar, gata să sară la bătaie într-un club din Brazilia!

Neymar, într-un club din Rio de Janeiro / Profimedia

Neymar, gata să sară la bătaie într-un club din Brazilia! Starul lui PSG mai are o săptămână de vacanţă, până la reunirea lotului parizienilor. Recent, el a ieşit în evidenţă în mod negativ, după ce s-a luat la bătaie într-un club de noapte din Rio de Janeiro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar s-a accidentat în luna februarie şi de atunci nu a mai evoluat pentru PSG.

Neymar, gata să sară la bătaie într-un club din Brazilia! Starul lui PSG s-a luat la bătaie într-un club din Rio de Janeiro

Neymar se afla într-un club din Rio de Janeiro alături de iubita sa şi a fost surprins în timp ce se certa cu o altă persoană.

Cei doi au început cu insulte, după care brazilianul era la un pas să sară la bătaie, dacă nu interveneau agenţii de pază ai clubului respectiv. Imaginile au devenit virale pe social media.

Reclamă

În prezent accidentat, Neymar a fost departe de aşteptările conducătorilor şi fanilor echipei pariziene în sezonul recent încheiat, iar zvonurile privind posibila sa plecare de pe Parc des Princes s-au intensificat în ultima perioadă.

Neymar şi-a decis viitorul şi vrea să rămână la PSG

Neymar şi-a decis însă viitorul şi este hotărât să rămână la PSG şi în sezonul viitor. Deşi a fost asociat cu o plecare de pe Parc de Princes în această vară, starul brazilian se pare că va continua alături de gruparea franceză.

Neymar doreşte să-şi ducă la capăt actualul său contract cu echipa de fotbal Paris Saint-Germain, valabil până în 2027, anunţă cotidianul sportiv L’Equipe.

Reclamă 4 / 0/3

Marea problemă pentru brazilian o reprezintă însă salariul său uriaş, de patru milioane de euro pe lună, care îi limitează opţiunile în cazul unui eventual transfer, doar „granzii” din Premier League putând suporta o astfel de sumă.

Conform presei sportive internaţionale, Chelsea Londra şi Newcastle United ar fi interesate de serviciile lui Neymar, însă brazilianul ar prefera să rămână la PSG, chiar dacă bunul său prieten Lionel Messi a decis să părăsească Parisul şi să traverseze Oceanul Atlantic pentru a-şi continua cariera în Major League Soccer, la Inter Miami.

Posibila plecare a starului francez Kylian Mbappe, dorit de Real Madrid, reprezintă un argument în plus pentru Neymar să rămână pe Parc des Princes, unde ar avea mai multă libertate în ofensivă, în sezonul viitor, iar influenţa sa în cadrul echipei ar creşte.

Nici responsabilii clubului parizian nu mai par atât de dornici să se despartă acum de Neymar, pentru a nu risca să piardă toate cele trei mari vedete din lotul lui PSG în această vară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și