Închide meniul

Kazuyoshi Miura şi-a prelungit contractul cu Oliveirense, la 56 de ani. A debutat în 1986

Dan Roșu Publicat: 12 iulie 2023, 9:06

Reclamă
Kazuyoshi Miura şi-a prelungit contractul cu Oliveirense, la 56 de ani. A debutat în 1986

Kazuyoshi Miura şi-a prelungit contractul cu Oliveirense

Kazuyoshi Miura, în timpul unui antrenament / Profimedia Images

Kazuyoshi Miura, în vârstă de 56 de ani, îşi va continua cariera de fotbalist profesionist, după ce şi-a prelungit împrumutul la Oliveirense, a anunţat marţi clubul din liga a doua a campionatului Portugaliei, citat de AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oliveirense a indicat pe reţelele de socializare că atacantul nipon, care a avut trei apariţii pentru formaţia lusitană după ce a fost împrumutat de la Yokohama FC în luna februarie, va rămâne în Portugalia în sezonul viitor.

Kazuyoshi Miura şi-a prelungit contractul cu Oliveirense, la 56 de ani

Miura a împlinit 56 de ani în luna februarie şi a afirmat că doreşte să joace până la vârsta de 60 de ani. „Vor fi momente în care nu voi participa la meciuri, dar vreau să rămân motivat şi să fac tot ce pot, acolo unde pot”, a declarat el recent pentru publicaţia Nikkan Sports.

Cunoscut drept „Regele Kazu” în ţara sa, Miura a debutat ca profesionist în 1986, sub culorile clubului brazilian Santos FC, iar apoi a mai jucat în Japonia, Italia, Croaţia şi Australia.

Unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti din anii în anii 1990, el a contribuit la promovarea fotbalului japonez, în momentul lansării ligii profesioniste din ţara sa, în 1993.

Reclamă

Kazu Miura a debutat la naţională în 1990

Kazu Miura şi-a făcut debutul în naţionala Japoniei în 1990, dar nu a fost inclus în lotul ţării sale la prima participare a „Samurailor Albaştri” la un turneu final al Cupei Mondiale, în 1998, chiar dacă reuşise să marcheze 14 goluri în calificări.

Miura a disputat în total 89 de meciuri pentru selecţionata Japoniei, între 1990 şi 2000, înscriind 55 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și