Închide meniul
VIDEO

Kazuyoshi Miura, fabulos şi la 55 de ani! A marcat şi a dansat pe teren. Chiar şi jucătorii de pe banca de rezerve au venit să-l felicite

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2022, 10:19

Kazuyoshi Miura, fabulos şi la 55 de ani! A marcat şi a dansat pe teren. Chiar şi jucătorii de pe banca de rezerve au venit să-l felicite

Kazuyoshi Miura, fabulos şi la 55 de ani! A marcat şi a dansat pe teren

Kazuyoshi Miura a marcat din nou / Profimediaimages

  • Kazuyoshi Miura a marcat din nou, la 55 de ani
  • „Regele Kazu”, felicitat de coechipieri

Kazuyoshi Miura nu poate fi oprit. Atacantul japonez este fabulos şi la 55 de ani! Ajuns în liga a 4-a după 17 ani în care a jucat pentru Yokohama, fotbalistul legendar a reuşit un nou gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele Kazu” a înscris în meciul dintre echipa lui Suzuka Point Getters şi Osaka, în etapa a 29-a din campionat. A restabilit egalitatea în minutul 24, cu o deviere din apropierea porţii adverse.

Kazuyoshi Miura este fabulos şi la 55 de ani. A marcat din nou!

Miura s-a bucurat la maximum şi a dansat chiar pe teren. A fost imediat îmbrăţişat de coechipieri. Chiar şi jucătorii de pe banca de rezerve au venit să îl felicite.

Reclamă

La finalul lunii trecute, Miura a devenit cel mai în vârstă jucător care înscrie un gol din penalty. A făcut-o împotriva celor de la Tiamo Hirakata, în victoria cu 3-1. Potrivit japantimes.co.jp, a reuşit această performanţă la 55 de ani şi 246 de zile. Precedentul record fusese stabilit de un fotbalist de 42 de ani şi 50 de zile.

Reclamă

Acela a fost primul gol pentru Miura după o pauză uriaşă. Nu mai înscrisese din martie 2017. „Regele Kazu” este cel mai în vârstă fotbalist în activitate. E la al 37-lea sezon ca şi profesionist!

Japonezul Kazuyoshi Miura nu se gândeşte la retragere

La începutul acestui an, starul fotbalului japonez Kazuyoshi Miura a semnat un nou contract cu un club din a patra ligă, unde antrenor este fratele său mai mare.

„Regele Kazu” a semnat cu Suzuka Point Getters şi a promis că „va lupta pentru a ajuta echipa să câştige”. Transferul a fost anunţat pe 11 ianuarie la ora 11:11, un simbol pentru atacantul care va purta numărul 11.

Reclamă 4 / 0/3

Miura a declarat, în decembrie 2021, că a primit oferte de la mai multe cluburi din Japonia şi din străinătate, după ce a jucat la Yokohama FC, sezonul trecut, în J-League (prima ligă).

Dar echipa a terminat pe ultimul loc în campionat şi Miura a spus că a refuzat o ofertă de prelungire la Yokohama pentru a câştiga timp de joc. „Le mulţumesc că mi-au dat şansa de a juca aici”, a scris el într-un comunicat publicat de noul său club.

Miura, care vrea să joace până la vârsta de 60 de ani, speră să aibă mai mult impact în noua sa formaţie antrenată de fratele său Yasutoshi. Starul japonez a evoluat de-a lungul lungii sale cariere la cluburi din Brazilia, Japonia, Italia, Croaţia şi Australia.

A fost unul dintre cei mai faimoşi fotbalişti asiatici din anii 1990, ajutând Japonia să se afirme în fotbalul mondial când a fost lansată J-League, în 1993. Miura s-a mutat în Brazilia în 1982 şi a semnat primul său contract profesionist în 1986 cu Santos FC.

În 2021, Miura şi-a îmbunătăţit recordul de cel mai în vârstă fotbalist care evoluează într-un meci din prima ligă japoneză, el jucând la vârsta de 54 de ani şi 12 zile.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
România - Japonia, meciul pentru o medalie mondială
AntenaPLAY • 22 feb., 10:00
România – Japonia, meciul pentru o medalie mondială! Viorel Filimon: „Facem tot posibilul să ne apropiem de acest zid asiatic”
Cazul incredibil al unui japonez care a jucat 2 meciuri în 24 de ore
AntenaPLAY • 4 feb., 16:41
Cazul incredibil al unui japonez care a jucat 2 meciuri în 24 de ore. A plecat de la Cupa Asiei direct la meciul echipei de club
Qatar şi Iran sunt în semifinalele Cupei Asiei!
AntenaPLAY • 3 feb., 20:30
Qatar şi Iran sunt în semifinalele Cupei Asiei! Victorii dramatice pentru cele două echipe în sferturi, LIVE în AntenaPLAY
Imagini memorabile la Cupa Asiei: jucătorii Iranului au plâns în hohote după ce au eliminat miraculos Japonia
Cupa Asiei • 3 feb., 16:34
FOTO
Imagini memorabile la Cupa Asiei: jucătorii Iranului au plâns în hohote după ce au eliminat miraculos Japonia
Surpriză uriaşă la Cupa Asiei: Japonia, eliminată dramatic de Iran
Cupa Asiei • 3 feb., 16:13
Surpriză uriaşă la Cupa Asiei: Japonia, eliminată dramatic de Iran, după un penalty transformat în minutul 90+6