Închide meniul

Joonas Tamm şi-a găsit echipă, după plecarea de la FCSB! Cu cine e gata să semneze fundaşul

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2023, 11:26

Reclamă
Joonas Tamm şi-a găsit echipă, după plecarea de la FCSB! Cu cine e gata să semneze fundaşul

Joonas Tamm şi-a găsit echipă, după plecarea de la FCSB

Joonas Tamm, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Joonas Tamm şi-a găsit echipă, după plecarea din această vară de la FCSB. Fundaşul central estonian e gata să semneze cu Botev Plovdiv, formaţie din prima ligă din Bulgaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joonas Tamm a fost unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali i-a dat afară de la FCSB în această perioadă de mercato. Fundaşului nu i s-a mai prelungit contractul, deşi sezonul trecut a fost unul dintre jucătorii de bază de la trupa roş-albaştră.

Joonas Tamm şi-a găsit echipă, după plecarea de la FCSB

Presa din Bulgaria anunţă că Joonas Tamm a ajuns la Plovdiv, pentru a efectua vizita medicală. Fundaşul urmează să semneze contractul în zilele următoare.

„Gigantul din Estonia întărește defensiva lui Botev Plovdiv. Născut în 1992, Tamm are 1.92m și a jucat ultima oară la FCSB. Contractul său a expirat și nu a mai fost prelungit, astfel că sosește din postura de jucător liber la Botev”, notează bulgarii de la dsport.bg.

Joonas Tamm ar fi putut rămâne chiar şi în Liga 1, după despărţirea de FCSB. Mihai Stoica a anunţat că fundaşul central a fost pe lista celor de la Rapid şi CFR Cluj, însă cele două echipe nu i-au putut satisface pretenţiile sale salarile mult prea mari.

Reclamă

”Ştiu că a fost interesată, dar Tamm are pretenţii salariale foarte mari. Ştiu că şi CFR s-a interesat. Rapid nu ştiu sigur, dar aşa am înţeles. Are pretenţii foarte mari salariale Tamm”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Joonas Tamm a rupt tăcerea după plecarea de la FCSB

Tamm a anunţat că atât Elias Charalambous, cât şi Mihai Stoica, şi-ar fi dorit ca el să rămână pentru încă un sezon la FCSB. Gigi Becali s-a împotrivit şi l-a lăsat să plece pe jucătorul care are 53 de selecţii la naţionala Estoniei.

„După sezonul regulat, am jucat foarte bine în play-off, iar statisticile au arătat asta – am fost primul la majoritatea categoriilor. După toate astea, au decis să aducă jucători noi din nou. A fost decizia patronului. Antrenorii şi directorul sportiv (n.r. Mihai Stoica) şi-ar fi dorit ca eu să rămân, dar patronul are alte planuri.

Reclamă 4 / 0/3

E ceva normal. Puţin diferit, dar în acelaşi timp, la un club mare, dacă nu ai rezutate, tot vor exista critici dintr-o anumită direcţie. Toată lumea era obişnuită cu asta. Poate nu este ceva normal în Estonia, dar în România cu siguranţă este.

Aştept cu calm ce va urma. Mi-aş dori o variantă foarte bună, nu vreau să mă grăbesc. Cu siguranţă aş vrea un contract mai mare, pe doi ani. Ar fi mai bine pentru familie, deoarece este greu să ne mutăm an de an. Prea multă agitaţie. De asemenea, şi salariul trebuie să fie unul atractiv.

Mi-ar plăcea să joc într-o ligă de top a Europei dacă voi avea şansa, dar nu mai reprezintă un scop primordial pentru mine„, a declarat Joonas Tamm pentru presa din Estonia, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:46 Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători” 23:26 „Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!” 23:20 VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei 23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş 23:05 Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată Vezi toate știrile
Citește și