Închide meniul

Joonas Tamm şi-a găsit echipă, după plecarea de la FCSB! Cu cine e gata să semneze fundaşul

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2023, 11:26

Reclamă
Joonas Tamm şi-a găsit echipă, după plecarea de la FCSB! Cu cine e gata să semneze fundaşul

Joonas Tamm şi-a găsit echipă, după plecarea de la FCSB

Joonas Tamm, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Joonas Tamm şi-a găsit echipă, după plecarea din această vară de la FCSB. Fundaşul central estonian e gata să semneze cu Botev Plovdiv, formaţie din prima ligă din Bulgaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joonas Tamm a fost unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali i-a dat afară de la FCSB în această perioadă de mercato. Fundaşului nu i s-a mai prelungit contractul, deşi sezonul trecut a fost unul dintre jucătorii de bază de la trupa roş-albaştră.

Joonas Tamm şi-a găsit echipă, după plecarea de la FCSB

Presa din Bulgaria anunţă că Joonas Tamm a ajuns la Plovdiv, pentru a efectua vizita medicală. Fundaşul urmează să semneze contractul în zilele următoare.

„Gigantul din Estonia întărește defensiva lui Botev Plovdiv. Născut în 1992, Tamm are 1.92m și a jucat ultima oară la FCSB. Contractul său a expirat și nu a mai fost prelungit, astfel că sosește din postura de jucător liber la Botev”, notează bulgarii de la dsport.bg.

Joonas Tamm ar fi putut rămâne chiar şi în Liga 1, după despărţirea de FCSB. Mihai Stoica a anunţat că fundaşul central a fost pe lista celor de la Rapid şi CFR Cluj, însă cele două echipe nu i-au putut satisface pretenţiile sale salarile mult prea mari.

Reclamă

”Ştiu că a fost interesată, dar Tamm are pretenţii salariale foarte mari. Ştiu că şi CFR s-a interesat. Rapid nu ştiu sigur, dar aşa am înţeles. Are pretenţii foarte mari salariale Tamm”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Joonas Tamm a rupt tăcerea după plecarea de la FCSB

Tamm a anunţat că atât Elias Charalambous, cât şi Mihai Stoica, şi-ar fi dorit ca el să rămână pentru încă un sezon la FCSB. Gigi Becali s-a împotrivit şi l-a lăsat să plece pe jucătorul care are 53 de selecţii la naţionala Estoniei.

„După sezonul regulat, am jucat foarte bine în play-off, iar statisticile au arătat asta – am fost primul la majoritatea categoriilor. După toate astea, au decis să aducă jucători noi din nou. A fost decizia patronului. Antrenorii şi directorul sportiv (n.r. Mihai Stoica) şi-ar fi dorit ca eu să rămân, dar patronul are alte planuri.

Reclamă 4 / 0/3

E ceva normal. Puţin diferit, dar în acelaşi timp, la un club mare, dacă nu ai rezutate, tot vor exista critici dintr-o anumită direcţie. Toată lumea era obişnuită cu asta. Poate nu este ceva normal în Estonia, dar în România cu siguranţă este.

Aştept cu calm ce va urma. Mi-aş dori o variantă foarte bună, nu vreau să mă grăbesc. Cu siguranţă aş vrea un contract mai mare, pe doi ani. Ar fi mai bine pentru familie, deoarece este greu să ne mutăm an de an. Prea multă agitaţie. De asemenea, şi salariul trebuie să fie unul atractiv.

Mi-ar plăcea să joc într-o ligă de top a Europei dacă voi avea şansa, dar nu mai reprezintă un scop primordial pentru mine„, a declarat Joonas Tamm pentru presa din Estonia, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:34 Dominic Thiem se retrage din tenis! Anunţul campionului din 2020 de la US Open: „Am ajuns la concluzia că e decizia corectă” 14:21 Decizia luată de Denis Alibec, după ce a fost dorit la FCSB! Mama atacantului a făcut anunţul: „E un risc, dar şi-l asumă!” 13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League Vezi toate știrile
Citește și