Închide meniul
NEWS ALERT

FCSB – Dinamo nu se joacă pe Ghencea! Gigi Becali: „Le-am dat toate garanţiile. Ei nu mai vor”

Dan Roșu Publicat: 19 iulie 2023, 14:04

Reclamă
FCSB – Dinamo nu se joacă pe Ghencea! Gigi Becali: „Le-am dat toate garanţiile. Ei nu mai vor

FCSB - Dinamo nu se joacă pe Ghencea

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

FCSB – Dinamo nu se joacă pe Ghencea. Gigi Becali susţine că le-a trimis celor de la CSA Steaua 250.000 de euro, dar că aceştia „nu mai vor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform gsp.ro, CSA Steaua nu a fost de acord cu biletul de ordin propus de Gigi Becali, echivalentul garanţiei de 250.000 de euro, pe care FCSB o aştepta de la brokeri. Astfel, varianta Ghencea a picat definitiv.

FCSB – Dinamo nu se joacă pe Ghencea

„Oamenii, le-am dat toate garanţiile, le-am trimis la ordin încă 250.000 de euro. Ei nu mai vor”, a spus Gigi Becali.

Cu puţin timp în urmă, Ştefan Bichir anunţa că FCSB nu a prezentat două acte. Este vorba de poliţa de asigurare care acoperă despăgubiri, în valoare de 250.000 de euro, dar şi despre biletul la ordin avalizat, în valoare de 750.000 de euro, pentru a evolua pe noul Stadion Steaua.

„Nu suntem în discuții. Aşteptăm să vină cu asigurarea și biletul la ordin. Momentan nu au prezentat aceste documente”, a spus Bichir, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

FCSB nu a prezentat încă poliţa de asigurare, pentru că suma este una prea mare, iar emiterea fizică a documentului durează mai mult decât s-au aşteptat oficialii roş-albaştrilor.

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți Vezi toate știrile
Citește și