Închide meniul
EXCLUSIV

Ştefan Bichir a făcut anunţul momentului despre FCSB – Dinamo! „Nu suntem în discuţii”. Documentele pe care nu le-a depus FCSB

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2023, 13:28

Reclamă
Ştefan Bichir a făcut anunţul momentului despre FCSB – Dinamo! „Nu suntem în discuţii. Documentele pe care nu le-a depus FCSB

Ştefan Bichir a făcut anunţul momentului despre FCSB - Dinamo

Stadionul Steaua / Hepta

Ştefan Bichir a făcut anunţul momentului despre FCSB – Dinamo, meci care are şanse mari să se dispute pe noul Stadion Steaua. Pentru asta, echipa lu Gigi Becali trebuie să mai ajungă la sediul CSA Steaua cu încă două acte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre poliţa de asigurare care acoperă despăgubiri, în valoare de 250.000 de euro, dar şi despre biletul la ordin avalizat, în valoare de 750.000 de euro, pentru a evolua pe noul Stadion Steaua.

Ştefan Bichir a făcut anunţul momentului despre FCSB – Dinamo

„Nu suntem în discuții. Aşteptăm să vină cu asigurarea și biletul la ordin. Momentan nu au prezentat aceste documente”, a spus Bichir, în exclusivitate pentru Antena Sport.

FCSB nu a prezentat încă poliţa de asigurare, pentru că suma este una prea mare, iar emiterea fizică a documentului durează mai mult decât s-au aşteptat oficialii roş-albaştrilor.

Gigi Becali a anunțat măsuri speciale pentru FCSB – Dinamo

Gigi Becali a anunțat măsuri speciale pentru FCSB – Dinamo, de pe stadionul Ghencea. Latifundiarul a vorbit despre siguranța fanilor care vor fi prezenți pe stadion, la revenirea echipei „roș-albastre” pe stadionul „Steaua”.

Reclamă

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Patronul celor de la FCSB a anunțat că la partida dintre FCSB și Dinamo, de pe stadionul „Steaua” vor fi luate o serie de măsuri speciale. Concret, latifundiarul din Pipera a anunțat că biletele la meci vor fi nominale și că la cumpărarea lor va fi nevoie de anumite date de pe cartea de identitate. De asemena, acesta a avut și un avertisment pentru fanii lui CSA Steaua, care nu doresc ca echipa lui Becali să evolueze pe stadionul din Ghencea.

„Nu mai pot exista incidente pentru că mie mi-a promis Ciolacu și să-i dea Dumnezeu sănătate, că a venit un bărbat în România, după 10 ani de când nu mai jucăm în Ghencea, să zică de bărbăție.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ne batem joc de bunurile statului și nu ne e frică de 30 de inși! Mi-a promis și așa va fi. Acum a venit șeful Jandarmeriei și mi-a spus că raspunde el de distrugeri, integritate, bătăi.

‘Lasă-i pe mâna mea și să vezi dacă există vreun incident’. Că n-au timp să facă nimic, arestați, dosare, pușcărie direct! Va fi premieră, toate biletele se vor vinde nominal cu nume și cu serie de buletin.

Vrei bilet, primești numărul și locul. Vor fi filmate toate locurile, dar nu cred asta, vor fi blocați în computer și nu vor mai primi niciodată bilet la un meci al FCSB-ului. Iar dacă vor face ei vreun incident filmat, locul 20, numărul cutare, pedepsit ca atare!

Îi îndrum pe cei din familia lor să nu dea vina pe mine. Amenzi, pușcării! Vedeți-vă de treaba voastră, respectați legile statului. Eu mi-am făcut datoria de creștin. Dacă nu vor, treaba lor”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii Vezi toate știrile
Citește și