Închide meniul
Foto

Bănel Nicoliţă, anunț incredibil despre fosta soţie și actuala iubită. Ce decizie a putut să ia

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2023, 13:16 / Actualizat: 20 iulie 2023, 21:25

Reclamă
Bănel Nicoliţă, anunț incredibil despre fosta soţie și actuala iubită. Ce decizie a putut să ia

Bănel Nicoliţă, anunț incredibil despre fosta soţie și actuala iubită

Bănel Nicoliţă şi fosta lui soţie, Cristina

Bănel Nicoliţă a făcut un anunț incredibil despre fosta soţie, Cristina, şi actuala iubită. Bănel e hotărât să le facă cunoştinţă celor două, la trei ani distanţă de la începutul relaţiei cu noua cucerire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel a făcut nuntă mare în Brăila, în 2014, dar căsnicia lui a rezistat numai şase ani. Bănel şi Cristina au împreună două fetițe, pe Amalia și Natalia, care au cunoscut-o deja pe noua lui iubită.

Bănel Nicoliţă, anunț incredibil despre fosta soţie și actuala iubită

„Cristina încă nu cunoscut-o pe actuala mea iubită. Se va întâmpla asta la un moment dat. Când va fi, vă voi anunța. Mi-am asumat relația cu ea din toate punctele de vedere.

Fetițele au cunoscut-o pe iubita mea, le place de ea. Nu mă gândesc la nimic, nici la nuntă sau altceva. Las lucrurile să meargă de la sine că dacă le programezi, nu mai ies. Sunt deschis la orice și ce o vrea Dumnezeu.

Lucrurile merg bine între mine și iubita mea. Suntem împreună de trei ani deja. Eu nu m-am dus niciodată către frumusețe, mie îmi plac femeile calde, sincere.

Reclamă
Reclamă 4

Mie îmi plac femeile naturale și care este alături de mine oricând. Frumusețea și banii sunt trecători. Este mai bine să păstrăm relația pentru noi. Poate azi suntem împreună, mâine se întâmplă ceva și nu mai suntem”, a spus Bănel Nicoliţă, citat de fanatik.ro.

Momentul în care Bănel Nicoliţă şi-ar fi putut salva căsnicia

Cristina i-a pus o singură condiţie în încercarea de a evita despărţirea, dar tatăl copiilor ei nici nu a vrut să audă. Bănel Nicoliţă a refuzat să renunţe la echipa de fotbal din Făurei, la care era patron şi care l-a lăsat fără sume importante de bani. A luat decizia de a continua să îşi investească averea la clubul din oraşul natal şi acum regretă din plin.

„Fosta mea soție chiar a avut dreptate și i-am dat dreptate tot timpul. Mi-am asumat eșecul, greșelile. Și divorțul mi l-am asumat. Am spus că nu e vorba despre o femeie în viața mea, e vorba despre fotbal și bani pierduți, că acolo s-a dus toată căsnicia. Ea a spus ori Făurei, ori familia. Am zis, vrei să fii lângă mine? Nu. Am plecat.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am greșit. Până la urmă, trebuia să mă gândesc la familie, că aia vin și pleacă. Dacă aș da timpul în spate, nu aș mai face o secundă. Acum relația cu familia mea e una foarte bună (…) Eu le-am făcut case la toată lumea. Pe numele meu nu am nimic.

Sunt fericit că am reușit să o iau de la capăt singur, cu ajutorul lui Dumnezeu, bineînțeles, cu familia mea, cu mama mea care m-a susținut în tot și a fost de acord cu tot ce am făcut eu”, a spus Bănel Nicoliță, în cadrul podcastului Victory Extra Time.

Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
21:41

Olimpiu Moruţan a retrogradat în Turcia! Niţă, Drăguş, Sorescu şi Maxim s-au salvat la limită

21:37

FotoDaniel Popa, întrebat direct dacă vine la FCSB! Răspunsul imediat pe care l-a dat cu soţia lângă el

21:15

LIVE TEXTUniversitatea Craiova – U Cluj 0-0. Koljic a lovit bara! Duel în finala barajului pentru Conference League

21:15

LIVE VIDEOElveția – Cehia e ACUM în AntenaPLAY. Marea finală a Campionatului Mondial de hochei. Suedia a câştigat finala mică

21:09

Corvinul, la un pas să fie cap de serie în Europa League! Posibilele adversare din primul tur preliminar

20:52

FotoDecizia luată de Teodora Meluţă, cea mai frumoasă fotbalistă din România: „Din păcate, nu am reuşit asta!”

1 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 2 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 3 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 4 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și