Închide meniul

PSG a acceptat oferta de 300 de milioane de euro de la Al-Hilal pentru Kylian Mbappe!

Bogdan Stănescu Publicat: 24 iulie 2023, 18:45

Reclamă
PSG a acceptat oferta de 300 de milioane de euro de la Al-Hilal pentru Kylian Mbappe!

Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe reacts during the French L1 football match between RC Strasbourg Alsace and Paris Saint-Germain (PSG) at Stade de la Meinau in Strasbourg, eastern France on May 27, 2023.,Image: 779723336, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Skysports anunţă, pe contul de Twitter, că PSG a acceptat oferta de 300 de milioane de euro de la Al-Hilal pentru Kylian Mbappe!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru ca transferul să fie perfectat mai rămâne ca Al-Hilal să se înţeleagă şi cu starul naţionalei Franţei.

PSG a acceptat oferta de 300 de milioane de euro de la Al-Hilal pentru Kylian Mbappe!

Al-Hilal îi făcuse anterior oferta lui PSG de 300 de milioane de euro pentru starul naţionalei Franţei.

Kylian Mbappe a fost lăsat în afara lotului şi nu a făcut deplasarea în cantonamentul din Japonia. Atacantul de 24 de ani, care mai are contract cu parizienii până în iunie 2024, a anunţat clubul că nu vrea să îşi prelungească înţelegerea cu campioana din Ligue 1.

Chiar dacă nu îşi va prelungi contractul, Mbappe plănuia să joace şi în acest sezon la Paris, pentru a pleca gratis vara viitoare. Conducerea clubului de pe Parc des Princes nu este încântată de această idee şi face tot posibilul pentru a îl vinde pe atacantul de 24 de ani în această vară.

Reclamă
Reclamă 4

Potrivit lui Fabrizio Romano, Al-Hilal şi Kyilian Mbappe nu au discutat până acum, în timp ce oficialii lui PSG sunt convinşi că Mbappe s-a înţeles deja cu Real Madrid pentru a semna cu formaţia de pe Santiago Bernabeu din postura de jucător liber de contract vara viitoare.

James Benge de la CBS anunţa că Al-Hilal este dispusă să îi ofere un salariu de 700 de milioane de euro lui Mbappe pentru un singur an, după care ar putea ajunge la Real Madrid din postura de jucător liber de contract. Benge a mai adăugat că PSG i-a permis lui Mbappe să înceapă negocierile cu Al-Hilal şi că, în cazul în care starul francez îşi doreşte un contract mai lung, formaţia din Arabia Saudită este dispusă să îi ofere acest lucru.

Motivele pentru care Kylian Mbappe a fost exclus din lotul lui PSG

S-au aflat motivele pentru care Kylian Mbappe a fost exclus din lotul lui PSG, înainte de stagiul de pregătire al campioanei Franţei din Japonia. Francezii au fost extrem de nemulţumiţi de faptul că atacantul nu s-a decis în privinţa viitorului său, şi nu le-a comunicat oficial ce vrea să facă în sezonul viitor.

Reclamă

Cotidianul L’Equipe anunţă că oficialii de la PSG au fost nemulţumiţi de faptul că Mbappe nu le-a transmis oficial decizia luată, în privinţa următorului sezon. Francezii l-au pus să aleagă pe atacant între prelungirea contractului, sau despărţirea de club în această vară.

PSG i-a oferit lui Mbappe posiblitatea de a-şi prelungi contractul până în 2025. Actuala înţelegere a starului francez expiră în vara anului viitor, astfel că oficialii trupei de pe Parc de Princes nu concep să-l piardă pe acesta gratis.

PSG i-a dat lui Kylian Mbappe două variante: fie semnează prelungirea contractului cu PSG, fie va pleca de la campioana Franţei în această vară.

Fabrizio Romano a mai anunţat faptul că cei de la PSG se simt „trădaţi” de Kylian Mbappe, deoarece sunt convinşi că acesta are deja o înţelegere cu cei de la Real Madrid, echipă care l-a dorit cu insistenţă şi în vara trecută.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și