Închide meniul

Motivele pentru care Kylian Mbappe a fost exclus din lotul lui PSG! Ce i-a nemulţumit pe francezi

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2023, 8:59

Reclamă
Motivele pentru care Kylian Mbappe a fost exclus din lotul lui PSG! Ce i-a nemulţumit pe francezi

Motivele pentru care Kylian Mbappe a fost exlcus din lotul lui PSG

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

S-au aflat motivele pentru care Kylian Mbappe a fost exclus din lotul lui PSG, înainte de stagiul de pregătire al campioanei Franţei din Japonia. Francezii au fost extrem de nemulţumiţi de faptul că atacantul nu s-a decis în privinţa viitorului său, şi nu le-a comunicat oficial ce vrea să facă în sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe nu va face deplasarea cu restul jucătorilor de la PSG în Japonia, acolo unde trupa de pe Parc de Princes îşi va începe pregătirea pentru următorul sezon.

Motivele pentru care Kylian Mbappe a fost exclus din lotul lui PSG

Cotidianul L’Equipe anunţă că oficialii de la PSG au fost nemulţumiţi de faptul că Mbappe nu le-a transmis oficial decizia luată, în privinţa următorului sezon. Francezii l-au pus să aleagă pe atacant între prelungirea contractului, sau despărţirea de club în această vară.

PSG i-a oferit lui Mbappe posiblitatea de a-şi prelungi contractul până în 2025. Actuala înţelegere a starului francez expiră în vara anului viitor, astfel că oficialii trupei de pe Parc de Princes nu concep să-l piardă pe acesta gratis.

În acest moment, Mbappe are două variante: fie semnează prelungirea contractului cu PSG, fie va pleca de la campioana Franţei în această vară.

Reclamă

Fabrizio Romano a mai anunţat faptul că cei de la PSG se simt „trădaţi” de Kylian Mbappe, deoarece sunt convinşi că acesta are deja o înţelegere cu cei de la Real Madrid, echipă care l-a dorit cu insitenţă şi în vara trecută.

15 iulie a fost data la care oficialii de la PSF aşteptau un răspuns de la Kylian Mbappe. Acesta n-a venit, astfe că atacantul a rămas în afara lotului. Presa din Franţa mai notează că excluderea din prima echipă a campionului mondial echivalează cu faptul că acesta nu mai este luat în calcul de trupa de pe Parc de Princes, şi pentru următorul sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe se va antrena acum cu juniorii celor de la PSG, cât şi cu jucători reveniţi din împrumuturi, sau care se află pe lista de transferuri.

Motivele pentru care Kylian Mbappe a fost exlcus din lotul lui PSG

Anunţ şoc în fotbalul mondial. Kylian Mbappe a fost exclus din lot de PSG şi pus pe lista de transferuri. „PSG l-a pus pe lista de transferuri pe Mbappe începând de astăzi”, a scris Fabrizio Romano.

Şi jurnaliştii de la L’Equipe au confirmat informaţia că Mbappe nu va face deplasarea cu echipa în turneul pe care PSG îl va avea în Japonia. Decizia a venit după ce starul francez a refuzat să semneze prelungirea contractului cu PSG, care va expira în vara anului viitor.

„Poziția mea este foarte clară. Nu vreau să repet de fiecare dată: dacă Kylian vrea să continue, și noi vrem să rămână. Dar trebuie să semneze un nou contract. Nu vrem să pierdem cel mai bun jucător din lume gratis. E imposibil.

Am avut un acord verbal că nu poate pleca gratis, l-a și exprimat public într-un interviu. Am fost cu adevărat șocat când am auzit că vrea să plece gratis. Este foarte dezamăgitor, pentru că este un băiat fantastic, un gentleman, așa că a pleca gratis și a slăbi cel mai mare club francez nu i-ar sta în fire. Când am auzit de intenția lui, am fost șocat și dezamăgit.

De asta trebuie să decidă într-o săptămână, maximum două. Dacă nu semnează un contract nou, ușa este deschisă să plece. Nimeni nu este mai mare decât clubul, nu vreun jucător, nici eu. Să fie foarte clar”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, potrivit getfootballnewsfrance.com.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și