Închide meniul

Sorin Cârțu a confirmat că Laurențiu Reghecampf este noul antrenor de la Universitatea Craiova: „Din ce știu, el este”

Alex Ioniță Publicat: 25 iulie 2023, 21:12

Reclamă
Sorin Cârțu a confirmat că Laurențiu Reghecampf este noul antrenor de la Universitatea Craiova: Din ce știu, el este”

Sorin Cârțu a confirmat că Laurențiu Reghecampf este noul antrenor de la Universitatea Craiova

Sorin Cârţu, într-o conferinţă de presă / Hepta

Sorin Cârțu a confirmat că Laurențiu Reghecampf este noul antrenor de la Universitatea Craiova. Fostul președinte al formației din Bănie a lăudat revenirea lui „Reghe”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor după ce Eugen Neagoe a părăsit echipa. Ultimul meci al vechiului tehnician a fost cu Oțelul Galați, din etapa a 2-a a Ligii 1. Partida de pe stadionul „Ion Oblemenco” s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Sorin Cârțu a confirmat că Laurențiu Reghecampf este noul antrenor de la Universitatea Craiova. Fostul oficial consideră că „Reghe” nu ar fi trebuit schimbat, în primul mandat

Fostul președinte al echipei lui Mihai Rotaru, Sorin Cârțu, a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Universității Craiova. De asemenea, acesta a menționat că „Reghe” ar fi trebuit să rămână în Bănie încă de la primul său mandat.

„Din ce știu eu, este Reghe (n.r. noul antrenor al Craiovei). Nu aș vrea să-l anunț eu, dar am avut anumite discuții și știu că e Reghe. El nu a lăsat o impresie proastă, echipa a jucat un fotbal bun cu el antrenor.

A fost schimbat atunci pentru că a vrut cineva, nu vreau să vorbesc. A fost interesul cuiva care urmărea altceva. La vremea respectivă, Reghe nu trebuia schimbat. Mihai a greșit că a plecat urechea atunci”, a spus Sorin Cârțu, pentru digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Laurențiu Reghecampf a mai pregătit-o pe Universitatea Craiova în sezonul 2021/2022, atunci când a reușit obțină 26 de victorii, 7 rezultate de egalitate și 12 înfrângeri. Tehnicianul a revenit la echipa lui Mihai Rotaru după aventura de la Neftci Baku, din Azerbaidjan. Formația azeră este antrenată în prezent de Adrian Mutu.

Andrei Ivan a fost aproape de Bordeaux. De ce a picat transferul

Sorin Cârțu, fostul președinte al Universității Craiova a dezvăluit că jucătorul lui Mihai Rotaru a fost aproape de francezii de la Bordeaux. Totuși, mutarea nu s-a mai realizat, deoarece echipa nu a promovat în Ligue 1 și nu și-a mai permis să ofere suma de 3 milioane de euro pentru jucător.

„Şi Mihai Rotaru a avut ghinion într-un fel. Dacă se califică Bordeaux în Ligue 1, Ivan nu mai era pe aici. Era oferta făcută astă iarnă şi era valabilă în continuare, pe 3 milioane, şi ar fi plecat la Bordeaux în vara asta.

Reclamă

Dar pentru că a promovat Metz, Bordeaux nu îşi poate permite să mai dea 3 milioane ca să îl aducă pe Ivan. E mare vină şi din partea lui cu ce i se întâmplă. Am spus-o şi data trecută. E inadmisibil la 26 de ani să nu ai ambele picioare”, a spus Sorin Cârțu, potrivit fanatik.ro.

Andrei Ivan este un produs al academiei celor de la Universitatea Craiova. Acesta a mai fost vândut în anul 2017, pentru suma de 3 milioane de euro, la Krasnodar, în campionatul Rusiei. În cariera sa, fotbalistul cotat la 2,5 milioane de euro, conform Transfermarkt, a jucat pentru Universitatea Craiova, Krasnodar și Rapid Vienna.

Fotbalistul de 26 de ani a adunat cele mai multe meciuri pentru echipa din Bănie. Pentru formația lui Mihai Rotaru, Ivan a jucat 247 de partide. În aceste meciuri a reușit să marcheze 65 de goluri și să ofere 34 de pase decisive.

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:13

Basarab Panduru, răspuns la declaraţia uluitoare a lui Dorinel Munteanu: „Cei mai buni nu au făcut nimic ca antrenori!”

9:49

Lewis Hamilton s-a luptat ani de zile cu depresia! „Nu aveam cu cine să vorbesc”

9:40

Un cuţit a fost găsit la ultraşii care au provocat uriaşul scandal de la Atletico Madrid – Real Madrid. Comunicat oficial

9:40

Trei documentare excelente despre Formula 1. Recomandările lui Adrian Georgescu

9:00

Diego Simeone l-a criticat pe Thibaut Courtois, după incidentele de la Atletico – Real Madrid 1-1: „Ar trebui pedepsit”

8:35

„De ce?” Ce l-a nemulțumit pe Răzvan Lucescu înaintea meciului cu FCSB. Reacție fermă după PAOK – Aris 0-1

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 3 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 4 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 5 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și