Închide meniul

Universitatea Craiova – Oțelul Galați 0-0. Remiză la primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, după infarct

Alex Ioniță Publicat: 24 iulie 2023, 23:30 / Actualizat: 4 octombrie 2023, 21:04

Reclamă
Universitatea Craiova – Oțelul Galați 0-0. Remiză la primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, după infarct

Dorinel Munteanu nu s-a putut abţine după ce a văzut meciul României şi a izbucnit în râs

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci/ Mediafax Photo / George Filip via Hepta

Universitatea Craiova – Oțelul Galați 0-0. Partida din etapa a 2-a a Ligii 1 s-a încheiat la egalitate, iar cele două formații au obținut câte un punct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elevii lui Eugen Neagoe au dominat copios partida de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Totuși, la primul meci cu Ovidiu Hațegan la centru, după ce acesta a suferit un infarct, Dorinel Munteanu rămâne neînvins în Liga 1 și se întoarce la Galați cu un punct.

În etapa de debut a noului sezon, echipa lui Eugen Neagoe s-a impus în deplasare, împotriva celor de la Dinamo, cu scorul de 2-0. Pe cealaltă parte, nou promovata pregătită de Dorinel Munteanu a remizat cu UTA Arad, scor 1-1, pe teren propriu.

Universitatea Craiova – Oțelul Galați 0-0. Dorinel Munteanu, la prima deplasare din noul sezon

Update: Final de meci la Craiova

Update: Partida s-a reluat, după pauză

Reclamă

Update: Pauză în duelul dintre Universitatea Craiova și Oțelul

Update: A început partida de la Craiova

Elevii lui Dorinel Munteanu au prima deplasare din acest sezon, la Craiova, acolo unde vor întâlni echipa pregătită de Eugen Neagoe. Cele două formații s-au mai întâlnit de 2 ori, în 2014 și în 2015. Ambele întâlniri au fost câștigate de echipa din Bănie cu scorul de 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start:

Universitatea Craiova: L. Popescu – Borța, Zajkov, Raul Silva, N. Bancu – Căpățînă, Screciu – Ișfan, M. Danciu, Al. Mitriță – A. Ivan

Rezerve: Lazar – Gașpar, Badelj, Ndong, Mateiu, Al. Crețu, Cîmpanu, A. Trică, Markovic

Antrenor: Eugen Neagoe

Oțelul: R. Stoian – Zhelev, Yabre, C. Ghiocel, D. Panait – Cisotti, A. Lopez, S. Teles – Al. Pop, Fatai, Bodișteanu

Rezerve: I. Neagu – Gaitan, A. Păun, S. Rus, Zivulic, Jardan,
Maciel, Tănasă, A. Dimitrov

Antrenor: Dorinel Munteanu

Reclamă

Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova

Arbitru: Ovidiu Hațegan / Asistenți: Mircea Grigoriu și Ciprian Danșa

Arbitru VAR: Radu Petrescu / Arbitru AVAR: Vlad Bârleanu

Ovidiu Haţegan va arbitra Universitatea Craiova – Oţelul Galaţi! Arădeanul revine la centru după 509 zile

Au trecut 509 zile de la ultimul meci arbitrat de Ovidiu Haţegan în Liga 1. Ultima oară, Haţegan s-a aflat la centru în campionatul intern pe 3 martie, la partida dintre FC Argeş şi FCSB, câştigată de echipa din Trivale cu 1-0.

Partida dintre Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi este ultima partidă programată în etapa a doua a noului sezon din Liga 1. Meciul se va disputa luni seară, de la ora 21:30. Pentru Ovidiu Haţegan, meciul dintre Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi va fi al 296-lea meci pe care îl va arbitra în Liga 1.

Ovidiu Haţegan a suferit un infarct la sfârşitul lunii martie 2022. Problemele de sănătate l-au făcut pe arbitrul român să rateze prezenţa la Campionatul Mondial. După ce a fost operat la inimă, Ovidiu Haţegan s-a aflat în camera VAR la meciurile din Liga 1.

Ultimul meci oficial al lui Ovidiu Haţegan a fost pe 17 martie 2022, în UEFA Europa League, la partida dintre Olympique Lyon şi FC Porto.

Ce declara Ovidiu Haţegan în luna mai: „Nu vreau să mă grăbesc”

Ovidiu Haţegan era dornic să arbitreze din nou, dar preciza în luna mai că nu va face niciun pas imprudent.

„Vreau să iau pas cu pas, nu vreau să mă grăbesc. Împreună cu medicii și cu toate persoanele din Comisie, Kyros și toți cei implicați, vreau să o luăm încet, nu vreau să grăbesc nimic.

Mă simt foarte bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Mă bucur că sunt sănătos, că am putut să revin după atât de mult timp pe teren, împreună cu oameni alături de care am arbitrat și acum 10 ani, cu această brigadă am avut ultimul meci împreună acum 10 ani. E un moment extrem de plăcut”, declara Ovidiu Haţegan în luna mai, după ce a condus de la centru demonstrativul de la „Gala Mihai Neşu”.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și