Închide meniul

Ilie Dumitrescu, semn de întrebare după transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Au nevoie de el!”

Viviana Moraru Publicat: 26 iulie 2023, 10:49

Reclamă
Ilie Dumitrescu, semn de întrebare după transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Au nevoie de el!

Ilie Dumitrescu, semn de întrebare după transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Ilie Dumitrescu şi-a pus un semn de întrebare, după transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB. Fostul internaţional susţine că fundaşul va aduce cu siguranţă un plus echipei roş-albastre, însă va rămâne de văzut cum îşi va gestiona probleme fizice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş este al patrulea transfer efectuat de FCSB, în această perioadă de mercato. Fundaşul a semnat un contract valabil pe un sezon cu gruparea roş-albastră, cu opţiune de prelungire pe încă unul, în cazul în care FCSB va lua titlul.

Ilie Dumitrescu, semn de întrebare după transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Ilie Dumitrescu a analizat transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB şi a ajuns la concluzia că fundaşul este un lider incontestabil, fiind un jucător cu personalitate, de care roş-albaştrii au nevoie.

Singurul semn de întrebare pe care şi-l pune fostul internaţional este legat de faptul că Chiricheş s-a confruntat cu probleme medicale în ultimele sezoane, şi rămâne de văzut cum fundaşul le va gestiona, odată ce va începe să joace la FCSB.

„Este un lider important, căpitan de echipă la națională. Chiricheș nu mai are nevoie de prezentare, este o certitudine.

Reclamă
Reclamă 4

Singurul semn de întrebare este modul în care va reacționa la problemele de sănătate, mai ales că în ultimii ani a avut ceva probleme musculare. Ăsta e singurul semn de întrebare pe care poți să ți-l pui. În rest, el este un jucător va da personalitate de joc echipei, adică vei avea un lider. E un plus, trebuie să fie sănătos pentru că și echipa națională și FCSB are nevoie de el”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Gigi Becali e în culmea fericirii după ce Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB

Gigi Becali e în culmea fericirii după ce Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB. După o lungă perioadă în care a fost aşteptat de FCSB, Vlad Chiricheş a decis, în cele din urmă, să semneze cu formaţia patronată de Gigi Becali.

„Vlad Chiriches a semnat cu noi și o să îl vedeți voi. Sunt sigur că unii ii cântau prohodul, dar o să vedeți voi cine e Chiricheș. La ora asta e cel mai bun fundaș central din România. Cu el în apărare nu am nicio emoție. Mi l-am dorit mult pe Chiricheș”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă

Potrivit sursei citate, Vlad Chiricheş va avea un salariu anual de 400.000 de euro, peste cel al lui Florinel Coman, care câştigă 360.000 de euro pe an. Vlad Chiricheş a semnat pe doi ani de zile, condiţie pe care a pus-o în negocierile cu Gigi Becali.

Cotat acum la 900.000 de euro de către site-ul transfermarkt.com, Vlad Chiricheş era vândut în 2013 de către Gigi Becali la Tottenham, pentru 9.5 milioane de euro!

Recomandări

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și