Închide meniul

Gigi Becali e în culmea fericirii după ce Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB: „O să vedeţi cine e, e cel mai bun din România”

Bogdan Stănescu Publicat: 25 iulie 2023, 17:21

Reclamă
Gigi Becali e în culmea fericirii după ce Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB: „O să vedeţi cine e, e cel mai bun din România

Gigi Becali le-a făcut o promisiune fanilor de la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali e în culmea fericirii după ce Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB. După o lungă perioadă în care a fost aşteptat de FCSB, Vlad Chiricheş a decis, în cele din urmă, să semneze cu formaţia patronată de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 33 de ani, internaţionalul român a evoluat sezonul trecut la Cremonese, echipă care a retrogradat în Serie B.

Gigi Becali e în culmea fericirii după ce Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB

Vlad Chiriches a semnat cu noi și o să îl vedeți voi. Sunt sigur că unii ii cântau prohodul, dar o să vedeți voi cine e Chiricheș. La ora asta e cel mai bun fundaș central din România. Cu el în apărare nu am nicio emoție. Mi l-am dorit mult pe Chiricheș”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Potrivit sursei citate, Vlad Chiricheş va avea un salariu anual de 400.000 de euro, peste cel al lui Florinel Coman, care câştigă 360.000 de euro pe an. Vlad Chiricheş a semnat pe doi ani de zile, condiţie pe care a pus-o în negocierile cu Gigi Becali.

Cotat acum la 900.000 de euro de către site-ul transfermarkt.com, Vlad Chiricheş era vândut în 2013 de către Gigi Becali la Tottenham, pentru 9.5 milioane de euro!

Reclamă

Vlad Chiricheş, prima reacţie după ce a semnat cu FCSB! Mesajul scurt al fundaşului

Vlad Chiricheş a oferit prima reacţie, după ce a semnat cu FCSB. Fundaşul a postat un scurt mesaj pe paginile oficiale de socializare, declarându-se bucuros de faptul că a revenit la gruparea roş-albastră.

Vlad Chiricheş este al patrulea jucător adus de FCSB în această vară. Pe lângă funaşul de 33 de ani, vicecampionii s-au mai înţeles cu Siyanbonga Ngezana, Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic.

Reacţia lui Vlad Chiricheş, după ce a fost anunţat transferul să la FCSB, nu s-a lăsat prea mult timp aşteptată. Postarea celor de la FCSB, în care se anunţa revenirea fundaşului la trupa roş-albastră, a fost repostată de către fundaş, alături de un scurt mesaj.

Reclamă 4 / 0/3

Chiricheş a notat faptul că se bucură că a revenit la FCSB, echipă de la care pleca în vara lui 2013: „E bine să fiu înapoi acasă!”, se arată în mesajul postat de fundaşul central de 33 de ani, pe contul oficial de Instagram.

Cu o zi înainte de confruntarea cu CSKA Sofia 1948, din turul doi preliminar din Conference League, meci care se vede exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, FCSB a anunţat transferul lui Vlad Chicirheş.

Vlad Chiricheş a fost prezentat oficial de FCSB! Lovitură de proporţii dată de Gigi Becali

Vlad Chiricheş a fost prezentat oficial de FCSB. Lovitură de proporţii dată de Gigi Becali pe piaţa transferurilor.

După mai multe săptămâni de negocieri, Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB, aşa cum AS.ro sa anunţat în exclusivitate. Căpitanul echipei naţionale a acceptat oferta lui Gigi Becali şi va purta numărul 21.

Bine ai venit acasă, Vlad Chiricheș! FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Vlad Chiricheș, care va îmbrăca din nou tricoul cu numărul 21 al echipei noastre.

Internaționalul român în vârstă de 33 de ani, care a plecat de la clubul nostru la Tottenham Hotspur în 2013, a mai evoluat în acești zece ani petrecuți în străinătate și pentru SSC Napoli, US Sassuolo și US Cremonese.

Clubul nostru îi urează Bun venit acasă și să aibă parte de multe succese în tricoul roș-albastru!”, a anunţat FCSB pe reţelele de socializare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și