Închide meniul

Adrian Mazilu, după Farul – FC Urartu 3-2: „Trebuie să ne punem pe picioare!” Ce i-a spus Hagi după ce a semnat cu Brighton

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iulie 2023, 22:51

Reclamă
Adrian Mazilu, după Farul – FC Urartu 3-2: „Trebuie să ne punem pe picioare! Ce i-a spus Hagi după ce a semnat cu Brighton

Adrian Mazilu a marcat primul său gol din carieră în cupele europene

Profimedia

Adrian Mazilu, după Farul – FC Urartu 3-2. Atacantul de 17 ani a marcat primul gol carieră în cupele europene. Mazilu a egalat la finalul primei reprize. Larie a fost eroul echipei lui Hagi, care a marcat golul victorie în prelungirile meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanţa a câştigat extrem de greu prima manşă din turul al doilea preliminar din Conference League. Tudor Băluţă, Adrian Mazilu şi Ionuţ Larie au marcat pentru echipa lui Gică Hagi. De asemenea, Mazilu a dezvăluit şi ce i-a spus Hagi după ce a semnat cu Brighton. Mazilu va ajunge la echipa din Premier League în iarnă.

Adrian Mazilu, după Farul – FC Urartu 3-2

Primim goluri şi trebuie să şi dăm. Am reuşit să câştigăm şi să dăm 3 goluri. S-a văzut că au jucat două campioane, a fost spectacol. La asta mă antrenez, asta încep să fac şi începe să îmi iasă şi la meciuri. Ce antrenăm trebuie să şi jucăm. Trebuie să ne punem pe picioare şi să facem un meci mai bun. Va fi un retur mai greu, dar noi trebuie să mergem cu o mentalitate bună acolo.

Este prima dată când jucăm un asemenea meci şi sper să facem faţă. E un sentiment plăcut, dar momentan nu simt mare lucru pentru că sunt tot la Farul. Până acum acum sunt aici şi voi încerca d ela meci la meci să fiu cât mai bun. Mi-a spus să fiu cu picioarele pe pământ, să nu mi-o iau în cap„, a spus Adrian Mazilu după Farul – FC Urartu 3-2.

Farul Constanţa – Urartu 3-2. Victorie muncită pentru echipa lui Hagi

Cu Amine Benchaib debutant pentru constănţeni, Farul a început partida cu Urartu cu un jucător accidentat, Adrian Mazilu având nasul spart la un contact cu un apărător advers. A urmat deschiderea scorului, în minutul 23, când a înscris Maksimenko pentru oaspeţi. Farul a egalat în minutul 27, la şutul lui Tudor Băluţă, scăpat în poartă de goalkeeperul Melikhov. Oaspeţii au revenit în avantaj pe tabelă în minutul 38, prin Ivan Zotko – „bombă” de la distanţă la care portarul Aioani a ezitat şi a fost învins. Gazdele au egalat în al patrulea minut al prelungirilor primei reprize, la golul lui Adrian Mazilu.

Reclamă
Reclamă

Partea secundă părea că nu va mai aduce nimic pe tabela de marcaj, chiar dacă Băluţă a trimis foarte aproape de bară, în minutul 87, însă Larie a marcat golul victoriei constănţene în minutul 90+4, cu un şut la care portarul armean nu a avut reacţie. Farul a câştigat partida cu 3-2, şi urmează returul din Armenia.

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:05

Al Nassr – Al Rayyan LIVE VIDEO (21:00) în AntenaPLAY! Cristiano Ronaldo a revenit în lot! Al Wasl – Al Ahli începe la ora 19:00

13:20

„Cu ochii închişi l-aş lua!” Marius Şumudică vrea să aducă un internaţional român la Rapid: „Am în cap această idee”

12:53

Radu Petrescu va arbitra Aston Villa – Bayern Munchen! Meci de gală pentru centralul român în UEFA Champions League

12:39

VIDEOBernadette Szocs, înfrângere în proba de dublu la China Smash 2024! Românca îşi poate lua revanşa la simplu (15:20, AntenaPLAY)

12:23

NEWS ALERTAntoine Griezmann şi-a anunţat retragerea din naţionala Franţei: „Închei acest capitol din viaţa mea!”

12:14

„M-a dezgustat!” Marius Şumudică, replică dură pentru Viorel Moldovan după Rapid – Oţelul 0-0: „Nu înţeleg nemulţumirea”

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 3 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și