Închide meniul

Regretul lui Marius Şumudică, după ce Rapid s-a înţeles cu Cristiano Bergodi: „A părut că mă milogesc”

Alex Masgras Publicat: 28 iulie 2023, 9:49

Reclamă
Regretul lui Marius Şumudică, după ce Rapid s-a înţeles cu Cristiano Bergodi: „A părut că mă milogesc

Regretul lui Marius Şumudică, după ce Rapid s-a înţeles cu Cristiano Bergodi

Marius Şumudică / Hepta

Regretul lui Marius Şumudică, după ce Rapid s-a înţeles cu Cristiano Bergodi. Adrian Mutu a părăsit echipa din Giuleşti cu o săptămână înaintea debutului în noul sezon din Liga 1, iar conducerea echipei a preferat să meargă pe mâna lui Cristiano Bergodi pe banca tehnică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorit de galeria Rapidului pe banca echipei din Giuleşti, Marius Şumudică a fost extrem de dezamăgit în momentul în care conducerea alb-vişiniilor nu l-a ofertat, după despărţirea de Adrian Mutu. Marius Şumudică este liber de contract, după ce a plecat de la Al-Raed la începutul lunii iulie.

Regretul lui Marius Şumudică, după ce Rapid s-a înţeles cu Cristiano Bergodi: „A părut că mă milogesc”

Chiar dacă a spus că „rapidistul Şumudică a murit”, atunci când formaţia din Giuleşti l-a anunţat pe Cristiano Bergodi pe banca tehnică, Şumudică a declarat că îi urează baftă antrenorului italian şi că îşi doreşte ca echipa să îşi realizeze obiectivele. Cu toate acestea, antrenorul de 52 de ani are şi un regret:

„Regret un singur lucru. Că din tot ceea ce am făcut, cum m-am comportat, din valorile sentimentale pe care fiecare om le are din momentul în care m-am comportat a părut că mă milogesc. Atât regret. Nu regret absolut nimic.

Eu le doresc baftă celor de la Rapid, inclusiv lui Bergodi și sper să facă rezultatele pe care și le doresc. Atât regret”, a declarat Marius Şumudică, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Marius Şumudică a identificat marea problemă a lui Octavian Popescu

Marius Şumudică a identificat marea problemă a lui Octavian Popescu. Gigi Becali l-a făcut praf pe Tavi Popescu, după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1, meci ce a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Marius Şumudică e de părere că singura poziţie pe care Octavian Popescu poate da randament este cea de extremă stânga. În acest moment, titular pe acea poziţie este Florinel Coman, cel mai în formă jucător de la FCSB în acest moment.

„Octavian Popescu are o problemă: nu poate să joace niciodată în banda dreaptă. El nu poate să joace nici număr 10, singura poziție în care a dat randament a fost în banda stângă, unde joacă Florinel Coman în momentul de față.

Reclamă 4 / 0/3

N-ai cum să joci, fiindcă Florinel Coman are cel mai bun început de campionat. Ce să faci? În plus, Octavian Popescu a avut două etape de suspendare, n-are minute. El trebuie să joace, ca să crească. L-am văzut și un pic supărat când a intrat ieri„, a spus Marius Șumudică la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:20 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 21:20 LIVE TEXTSepsi – Rapid 3-1. Petrila a deschis scorul, dar a urmat dezastrul până la pauză pentru giuleşteni! Penalty ratat de Rrahmani 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi 20:55 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri 20:15 Mircea Rednic l-a auzit pe Răzvan Zăvăleanu şi s-a descătuşat chiar înainte de Dinamo – UTA: „Eu nu merit banii?” 20:13 VideoÎncăierare generală la Slovacia – Germania! Scene incredibile cu procedee de wresling la Campionatul Mondial de hochei 19:38 Rică Răducanu a împlinit 78 de ani şi l-a „distrus” pe Cristiano Bergodi: „Ne-ai luat banii, de ce nu ai stat în Italia?” Vezi toate știrile
Citește și