Închide meniul

Marius Şumudică a identificat marea problemă a lui Octavian Popescu: „El nu poate să joace nici număr 10!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iulie 2023, 20:12

Reclamă
Marius Şumudică a identificat marea problemă a lui Octavian Popescu: „El nu poate să joace nici număr 10!

Marius Şumudică a identificat marea problemă a lui Octavian Popescu

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia Images

Marius Şumudică a identificat marea problemă a lui Octavian Popescu. Gigi Becali l-a făcut praf pe Tavi Popescu, după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1, meci ce a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică e de părere că singura poziţie pe care Octavian Popescu poate da randament este cea de extremă stânga. În acest moment, titular pe acea poziţie este Florinel Coman, cel mai în formă jucător de la FCSB în acest moment.

Marius Şumudică a identificat marea problemă a lui Octavian Popescu

„Octavian Popescu are o problemă: nu poate să joace niciodată în banda dreaptă. El nu poate să joace nici număr 10, singura poziție în care a dat randament a fost în banda stângă, unde joacă Florinel Coman în momentul de față.

N-ai cum să joci, fiindcă Florinel Coman are cel mai bun început de campionat. Ce să faci? În plus, Octavian Popescu a avut două etape de suspendare, n-are minute. El trebuie să joace, ca să crească. L-am văzut și un pic supărat când a intrat ieri„, a spus Marius Șumudică la digisport.ro.

Gigi Becali l-a distrus pe Tavi Popescu după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1

Gigi Becali l-a distrus pe Tavi Popescu după CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1. Patronul FCSB a fost extrem de nemulţumit de prestaţia lui Popescu, care a fost trimis la pauză în teren. CSKA 1948 Sofia – FCSB 0-1 a fost în direct la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Octavian Popescu a fost desfiinţat, în direct la TV, de Gigi Becali. Patronul FCSB a spus că „perla” sa a jucat „la mişto”.

„Jucătorii se dau șmecheri, ei se cred fotbaliști. Am văzut asta la Tavi Popescu, el se crede la circ. Joacă, mă, fotbal, el joacă la mișto. Aici e joc bărbătesc! Dacă nu e Djokovic avem mereu probleme? Să ne scoată el mereu? Poate vine acum Chiricheș, revine Djokovic…. dar nu știu.

Noi un meci mai jucăm în Europa, suntem scoși cu jocul ăsta!„, a spus Gigi Becali la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman a reacționat după victoriei echipei sale, din meciul cu CSKA 1948 Sofia. Formația „roș-albastră” a avut de suferit în repriza a doua a partidei din Bulgaria, iar vedeta echipei a recunoscut acest lucru. De asemenea, „Mbappe” a vorbit despre o posibilă plecare din lotul lui Elias Charalambous.

„A fost un meci în deplasare, un meci pe un teren greu. Dar am venit să câştigăm şi suntem fericiţi că am marcat în deplasare. Îmi intră din toate poziţiile, ce pot să spun? Am avut noroc azi.

(Reporter: O să le fie greu celor de la FCSB să te mai ţină?) Nu, de ce să le fie greu? Sunt declaraţiile dânsului, v-aţi obişnuit cu el (n.r. despre emoţiile pe care le are Gigi Becali că îşi pierde golgheterul).

Asta este cea mai mare problemă, pentru că şi aici am întâmpinat o stare de amical, să spunem aşa, foarte puţini oameni în tribună. Suntem foarte fericiţi că au venit suporterii noştri, ne-au susţinut şi în această deplasare. A fost un drum lung. Le mulţumesc pe această cale, am cântat cu toţii la finalul meciului.

Important este că am câştigat acest meci, pentru că anul trecut am început prost. Îmi aduc aminte cu Saburtalo am pierdut acel meci din deplasare. Nu a fost cel mai bun joc al nostru, clar, am simţit şi noi asta, dar am avut un adversar fragil, să spun aşa.

Ei nu ne-au surprins cu nimic pentru că nu au avut ocazii. Dar jocul nostru nu a fost cel pe care l-am avut în primele două etape de campionat”, a spus Florinel Coman, pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” Vezi toate știrile
Citește și