Închide meniul

Replica lui Gigi Becali, „memorabilă” în presa din Bulgaria! Ce au scris bulgarii înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia

Viviana Moraru Publicat: 1 august 2023, 23:26

Reclamă
Replica lui Gigi Becali, „memorabilă în presa din Bulgaria! Ce au scris bulgarii înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia

Gigi Becali a anunţat două transferuri la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Profimedia

Replica lui Gigi Becali, de dinaintea meciului retur dintre FCSB şi CSKA 1948 Sofia, a fost catalogată ca fiind „memorabilă” în presa din Bulgaria. Declaraţiile patronului roş-albaştrilor au fost analizate înaintea duelului din preliminariile Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are avantaj minim, de 1-0, înaintea duelului retur cu CSKA 1948 Sofia, din turul doi preliminar din Conference League. Returul va avea loc joi, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Replica lui Gigi Becali, „memorabilă” în presa din Bulgaria, înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia

Bulgarii au aflat ultimele declaraţii ale lui Gigi Becali, despre duelul cu CSKA 1948 Sofia. Patronul de la FCSB a mărturisit că dacă echipa sa va pierde calificarea, va merge la câmp să pască oile.

Aceste afirmaţii nu au trecut astfel neobservate în presa din Bulgaria. Jurnaliştii de la Sofia le-au numit „memorabile”.

„Încă o declarație memorabilă a fost făcută de patronul de la FCSB, Gigi Becali, înaintea returului cu CSKA 1948, din turul doi al preliminariilor pentru Conference League.

Reclamă
Reclamă 4

Afaceristul a anunțat că va deveni cioban, dacă echipa lui Atanas Ribarski o va învinge pe formația din România, care s-a impus cu 1-0″, au notat jurnaliştii bulgari de la novini247.bg.

Gigi Becali, pariu nebun înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia

Gigi Becali a făcut pariu nebun înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia. Patronul roş-albaştrilor a spus că nu are nicio emoţie în privinţa calificării. Mai mult, Becali a făcut un pariu nebun în cazul unui dezastru pentru echipa sa.

”Veniți și mă filmați pe câmp cum pasc oile. Băgați pe Tik Tok acum, dacă ne bat bulgarii mă las de fotbal și mă apuc de oi. Așa ar trebui, înțelegi? Prea mare diferența, tu nu ai văzut că ei au scăpat singuri și nici măcar, când au văzut că rămâne singuri cu portarul a încremenit cu mingea la picior. Normal, vom juca cu cea mai bună echipă”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

După meciul tur, atât Gigi Becali cât şi Mihai Stoica au lansat mai multe critici pentru prestaţia slabă a echipei. Oficialul de la FCSB a criticat în termeni duri prestaţia echipei lui Elias Charalambous. Meciul a fost în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Meciul tur dintre FCSB şi CSKA 1948 Sofia a fost decis de golul reuşit de Florinel Coman, în minutul 28 al duelului. Returul se va disputa pe stadionul Arcul de Triumf, însă fără spectatori, după suspendarea primită de roş-albaştrii, ca urmare a unor incidente provocate de fani în sezonul trecut.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
0:21

Carlo Ancelotti, prima reacţie după ce a câştigat pentru a 5-a oară trofeul Champions League! De ce l-a certat pe Vinicius

0:15

Carlo Ancelotti a stabilit un nou record! Este singurul antrenor din istorie care a cucerit 5 Ligi ale Campionilor ca antrenor

0:04

Toni Kroos, standing ovation în finala Champions League! Luka Modric l-a înlocuit în ultimul meci la Real Madrid

23:55 1 iun.

FotoBorussia Dortmund – Real Madrid 0-2! Real a cucerit cea de a 15-a Ligă a Campionilor din istorie! E a 5-a şi pentru Ancelotti!

23:29 1 iun.

FotoImagini de senzaţie cu Zinedine Zidane de la finala Ligii Campionilor!

23:10 1 iun.

Jude Bellingham a scris istorie în finala Champions League! Englezul a doborât un record deţinut de o legendă a lui Real Madrid

1 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 2 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 3 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 4 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!” 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și