Închide meniul

Gigi Becali, pariu nebun înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia: „Dacă ne bat bulgarii, mă duc să pasc oile!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 august 2023, 15:26

Reclamă
Gigi Becali, pariu nebun înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia: „Dacă ne bat bulgarii, mă duc să pasc oile!

Gigi Becali, pariu nebun înainte de FCSB - CSKA 1948 Sofia 1948

Gigi Becali râde într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a făcut pariu nebun înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia. Patronul roş-albaştrilor a spus că nu are nicio emoţie în privinţa calificării. Mai mult, Becali a făcut un pariu nebun în cazul unui dezastru pentru echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câştigat partida tur de la Sofia, ce a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, cu scorul de 1-0. Florinel Coman a fost omul decisiv al echipei lui Elias Charalambous.

Gigi Becali, pariu nebun înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia

”Veniți și mă filmați pe câmp cum pasc oile. Băgați pe Tik Tok acum, dacă ne bat bulgarii mă las de fotbal și mă apuc de oi. Așa ar trebui, înțelegi? Prea mare diferența, tu nu ai văzut că ei au scăpat singuri și nici măcar, când au văzut că rămâne singuri cu portarul a încremenit cu mingea la picior. Normal, vom juca cu cea mai bună echipă”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

După meciul tur, atât Gigi Becali cât şi Mihai Stoica au lansat mai multe critici pentru prestaţia slabă a echipei. Oficialul de la FCSB a criticat în termeni duri prestaţia echipei lui Elias Charalambous. Meciul a fost în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Mihai Stoica nu a trecut nici acum peste prestaţia modestă a celor de la FCSB din Conference League. Managerul roş-albaştrilor a criticat prestaţia echipei şi la conferinţa de prezentare a lui Vlad Chiricheş.

Reclamă

Trebuie să aliniezi două echipe, în mod normal, două de valoare. Cu scuzele de rigoare, după ce am văzut miercuri la Sofia, ne-am dat seama că nu avem două echipe de valoare sau a fost doar o evoluție, să zicem, nu foarte bună a unor jucători.

Am fost foarte nemulțumiți de prestațiile unor jucători, sperăm să înțeleagă și ei că nu te poți prezenta așa și să ai pretenții să joci la echipa asta. Chiar nu te poți prezenta așa.

Nu există comoditate la fotbaliști la noi, există doar fotbaliști care au intrat miercuri și care nu au avut o prestație pe care noi o așteptam, care să îi propună candidați la un post de titular”, a spus Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și