Închide meniul

Alexandru Băluţă, OUT din primul 11 de la FCSB, pentru returul cu CSKA 1948 Sofia! Schimbări în echipa de start a roş-albaştrilor

Viviana Moraru Publicat: 3 august 2023, 20:57

Reclamă
Alexandru Băluţă, OUT din primul 11 de la FCSB, pentru returul cu CSKA 1948 Sofia! Schimbări în echipa de start a roş-albaştrilor

Alexandru Băluţă, out din primul 11 de la FCSB, pentru returul cu CSKA 1948 Sofia

Alexandru Băluţă, la finalul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Alexandru Băluţă e out din primul 11 de la FCSB, pentru returul cu CSKA 1948 Sofia. Mijlocaşul transferat în această vară de Gigi Becali nu a mai prins echipa de start a roş-albaştrilor, pentru duelul cu bulgarii, din turul doi preliminar din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Băluţă a fost titular la FCSB în toate cele patru meciuri bifate de roş-albaştri, în acest start de sezon, în toate competiţiile.

Alexandru Băluţă, out din primul 11 de la FCSB, pentru returul cu CSKA 1948 Sofia

Elias Charalambous l-a ales pe David Miculescu, în locul lui Alexandru Băluţă, în flancul drept al atacului de la FCSB. Flancul stâng este ocupat, în mod obişnuit, de către Florinel Coman, în timp ce vârf împins este Andrea Compagno.

De altfel, recent, Gigi Becali declara că are alte aşteptări de la Alexandru Băluţă. Patronul de la FCSB susţinea că este mulţumit de mijlocaş, însă a mărturisit că acesta are calitatea necesară pentru a da un randament şi mai bun.

„Sunt mulțumit de Băluță, dar una e că ești mulțumit, alta e că așteptai la ceva mai mult. Mulțumit sunt, el joacă, aleargă, face pressing, joacă repede. Dar vreau mai mult, vreau ce făcea el. Vreau să alerge cu mingea la picior, nu doar pasă, pasă, pasă. El poate asta. Vreau să urce cu mingea la picior, cu pași mici”, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Reclamă

În apărare, Valentin Creţu a fost preferat pe postul de fundaş dreapta. Creţu revine în primul 11 de la FCSB după o pauză de opt luni. Ultimul meci în care acesta era titular a fost pe 29 ianuarie, cu Farul.

Risto Radunovic a revenit la FCSB, după ce în duelul cu Oţelul, din ultima rundă de Liga 1, nu a făcut parte din lot, ca urmare a unei uşoare accidentări.

La mijlocul terenului, Damjan Djokovic, Adrian Şut şi Darius Olaru sunt titulari la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa de start a FCSB-ului, pentru returul cu CSKA 1948 Sofia:

  • FCSB: Târnovanu – Creţu, Dawa, Haruţ, Rdaunovic – Djokovic, Şut, Olaru – Miculescu, Compagno, Coman

FCSB se va duela cu CSKA 1948 Sofia pe Arcul de Triumf, însă fără spectatori, ca urmare a unei pedepse primite în urma scandărilor fanilor de la meciul cu West Ham, din sezonul trecut.

Gigi Becali, pariu nebun înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia

Gigi Becali a făcut pariu nebun înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia. Patronul roş-albaştrilor a spus că nu are nicio emoţie în privinţa calificării. Mai mult, Becali a făcut un pariu nebun în cazul unui dezastru pentru echipa sa.

FCSB a câştigat partida tur de la Sofia, ce a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, cu scorul de 1-0. Florinel Coman a fost omul decisiv al echipei lui Elias Charalambous.

”Veniți și mă filmați pe câmp cum pasc oile. Băgați pe Tik Tok acum, dacă ne bat bulgarii mă las de fotbal și mă apuc de oi. Așa ar trebui, înțelegi? Prea mare diferența, tu nu ai văzut că ei au scăpat singuri și nici măcar, când au văzut că rămâne singuri cu portarul a încremenit cu mingea la picior. Normal, vom juca cu cea mai bună echipă”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și