Închide meniul
Foto

Emanuela Rusta este femeia care a atras toate privirile la FCSB – CSKA 1948 Sofia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2023, 22:08

Reclamă
Emanuela Rusta este femeia care a atras toate privirile la FCSB – CSKA 1948 Sofia

Emanuela Rusta a atras toate privirile la FCSB - CSKA 1948 Sofia

Colaj Profimedia - As.RO

Emanuela Rusta este femeia care a atras toate privirile la FCSB – CSKA 1948 Sofia. Aceasta este arbitru de rezervă la partida de pe stadionul „Arcul de Triumf”, care se dispută fără spectatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emanuela Rusta (29 de ani) este prima arbitră din Albania care a fost delegată la meciuri internaţionale. Înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia, Emanuela a atras toate privirile.

Emanuela Rusta este femeia care a atras toate privirile la FCSB – CSKA 1948 Sofia

Într–un interviu acordat pentru AFP, şi citat de gsp.ro, Emanuela Rusta a recunoscut că s-a lovit de multe prejudecăţi.

Am avut parte de prejudecăți. Dar a contat mai mult sprijinul pe care l-am primit. Le invit pe fete să nu ezite. Să vadă reușita mea ca pe o oportunitate de a putea face ceva diferit. Trebuie să lupți din greu pentru a fi acceptată. Dar arbitrajul nu e o chestiune de gen, ci de competență. Trebuie să iei deciziile bune, să ai condiție fizică excelentă, capacitate de concentrare și să știi regulile. O femeie arbitru detensionează situațiile complicate„, a spus Emanuela Rusta.

Antrenorul lui CSKA 1948 Sofia i-a răspuns lui Becali

Adversarii au avut replică la spusele lui Becali prin antrenorul Atanas Ribarski. Acesta a prefaţat meciul cu FCSB şi a recunoscut că declaraţiile patronului roş-albaştrilor i-au enervat pe bulgari. „Mă duc să pasc oile dacă ne bat„, a spus Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă

„Ne dorim mai multă agresivitate, mai multă încredere și să fim decisivi în careul advers. Noi tratăm fiecare adversar cu respect, nu contează cine este. Așteptările noastre de dinaintea meciului tur au fost justificate și le vom avea și pentru partida retur.

Cu siguranță, declarațiile lui Becali ne-au enervat, dar astfel de provocări sunt normale și nu mă afectează prea mult. Vom intra pe teren și vom arăta cine este cine”, a declarat Atanas Ribarski.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:45

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes se joacă ACUM. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

20:24

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

20:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:00

CFR Cluj – UTA 1-3! Eşec categoric pentru Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și