Închide meniul

FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2. Calificare cu emoţii pentru echipa lui Charalambous. Djokovic, eroul serii

Dan Roșu Publicat: 3 august 2023, 23:10

Reclamă
FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2. Calificare cu emoţii pentru echipa lui Charalambous. Djokovic, eroul serii

Damjan Djokovic a reuşit o dublă de senzaţie în FCSB - CSKA 1948 Sofia

Profimedia

FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2. FCSB s-a calificat mai greu decât se aştepta în turul al treilea preliminar din Conference League. Dubla lui Damjan Djokovic şi golul lui Tavi Popescu au salvat-o pe echipa lui Elias Charalambous de la o ruşine istorică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câştigat meciul tur din Bulgaria, iar Gigi Becali nu îşi mai făcea probleme pentru calificare. Djokovic a deschis scorul şi la Bucureşti, iar calificarea părea doar o chestiune de timp.

După ce l-a scos pe Florinel Coman, bulgarii au revenit în joc şi au întors scorul. Acelaşi Djokovic a marcat golul egalizator, iar Tavi Popescu a înscris golul care a risipit orice emoţie pentru calificarea în al treilea preliminar din Conference League.

FCSB – CSKA 1948 Sofia 3-2

Min. 90+5: FINAL DE MECI! FCSB s-a calificat cu emoţii în al treilea tur preliminar din Conference League.

Min. 90+3: GOOOL FCSB! Octavian Popescu a marcat cu un şut din interiorul careului.

Reclamă

Min. 82: GOOOL FCSB! Damjan Djokovic a egalat din pasa lui Băluţă.

Min. 75: GOOOL anulat FCSB! Alexandru Băluţă a marcat, dar era în poziţie de offside.

Min. 68: GOOOL CSKA 1948 Sofia! Şoc la Bucureşti. Bulgarii au întors scorul. Daskalov a marcat cu o lovitură de cap.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 58: Schimbare FCSB. Băluță intră în locul lui Compagno.

Min. 49: GOOOL CSKA 1948 Sofia! Pedrinho a egalat cu o lovitură de cap.

Min. 46: Schimbări la FCSB. Chiricheș şi Octavian Popescu au intrat în locul lui Coman şi Haruţ.

Min. 27: GOOOL FCSB! Damjan Djokovic a marcat primul gol pentru FCSB. Compagno, pasă genială cu călcâiul.

Min. 25: Ocazie FCSB! Florinel Coman a tras peste poartă din poziţie favorabilă.

Min. 11: Ocazie FCSB! Miculescu a lovit bara!

Min. 7: Gol anulat pentru FCSB! Petrov a deviat centrarea lui Şut în propria poartă. Mijlocaşul celor de la FCSB a fost în poziţie de offside în momentul în care a centrat.

Reclamă

Min. 1: A început partida.

FCSB – CSKA 1948 Sofia LIVE TEXT | Echipele de start

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu – Creţu, Dawa, Haruţ, Rdaunovic – Djokovic, Şut, Olaru – Miculescu, Compagno, Coman

Antrenor: Elias Charalambous

CSKA 1948 Sofia: Naumov – Gurisha, Petrov, Heliton, Rapnouli – Daskalov, Umarboev – Rusev, Stoichkov, Pedrinho – Kjartansson

Antrenor: Atanas Ribarski

Duelul de pe Arcul de Triumf se va disputa fără spectatori. Pedeapsa a venit de la UEFA din cauza scandărilor reprobabile ale fanilor FCSB din timpul partidei cu West Ham, din grupele Conference League ale sezonului 2022-2023.

Gigi Becali a făcut pariu nebun înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia. Patronul roş-albaştrilor a spus că nu are nicio emoţie în privinţa calificării.

”Veniți și mă filmați pe câmp cum pasc oile. Băgați pe Tik Tok acum, dacă ne bat bulgarii mă las de fotbal și mă apuc de oi. Așa ar trebui, înțelegi?

Prea mare diferența, tu nu ai văzut că ei au scăpat singuri și nici măcar, când au văzut că rămâne singuri cu portarul a încremenit cu mingea la picior. Normal, vom juca cu cea mai bună echipă”, a spus Gigi Becali.

Antrenorul lui CSKA 1948 Sofia i-a răspuns lui Becali

Adversarii au avut replică la spusele lui Becali prin antrenorul Atanas Ribarski. Acesta a prefaţat meciul cu FCSB şi a recunoscut că declaraţiile patronului roş-albaştrilor i-au enervat pe bulgari.

„Ne dorim mai multă agresivitate, mai multă încredere și să fim decisivi în careul advers. Noi tratăm fiecare adversar cu respect, nu contează cine este. Așteptările noastre de dinaintea meciului tur au fost justificate și le vom avea și pentru partida retur.

Cu siguranță, declarațiile lui Becali ne-au enervat, dar astfel de provocări sunt normale și nu mă afectează prea mult. Vom intra pe teren și vom arăta cine este cine”, a declarat Atanas Ribarski.

Verdictul lui Mircea Lucescu pentru echipele româneşti din Conference League

Mircea Lucescu susţine că FCSB şi CFR Cluj pot ajunge în grupele Conference League. La prima vedere, FCSB şi Sepsi par că au cea mai uşoară misiune pentru a se califica în turul al treilea preliminar din Conference League. Pe bucureşteni îi aşteaptă acolo Nordsjaelland.

„(Reporter: Ce credeţi, echipele româneşti au şanse să ajungă în grupe?) Steaua (n.r. FCSB) cu siguranţă, nu? Clujul cu siguranţă, aşa cred eu. Hai să vedem. În orice caz, poate să fie un an favorabil fotbalului românesc.

Echipa naţională care are meciuri importante în luna septembrie. Şi ei au nevoie de susţinerea echipelor de club. Numai în felul acesta se poate”, a spus Lucescu, pentru Antena Sport.

FCSB – CSKA 1948 Sofia LIVE TEXT | Echipele probabile

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani Vezi toate știrile
Citește și