Închide meniul
VIDEO

Andre Onana a primit gol de la mijlocul terenului la debutul pentru Manchester United. Fanii au răbufnit: „Să revină De Gea!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 august 2023, 16:58

Reclamă
Andre Onana a primit gol de la mijlocul terenului la debutul pentru Manchester United. Fanii au răbufnit: „Să revină De Gea!

Andre Onana a primit gol de la mijlocul terenului la debutul pentru Manchester United

Andre Onana a avut un debut de coşmar / Colaj Profimediaimages

Andre Onana a avut un debut de coşmar la Manchester United şi a primit gol de la mijlocul terenului într-un meci amical. Portarul în vârstă de 27 de ani, care trebuie să îl facă uitat pe David De Gea, s-a făcut de râs în disputa cu Lens.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erik ten Hag a insistat pentru aducerea lui Onana, cel cu care a colaborat la Ajax în 145 de meciuri. Şefii „diavolilor” i-au făcut pe plac şi l-au transferat de la Inter pentru 52.5 milioane de euro.

Andre Onana a primit gol de la mijlocul terenului la debutul pentru Manchester United

Titularizat în amicalul cu francezii de la Lens, Andre Onana a primit un gol uluitor în minutul 23 al meciului jucat chiar pe Old Trafford. Florian Sotoca l-a văzut pe portarul camerunez ieşit dintre buturi şi a şutat de la mijlocul terenului.

Onana a fugit spre linia porţii şi a încercat să respingă balonul, dar a gafat şi a încasat un gol pe care nu îl va uita prea curând.

Reclamă

Suporterii lui United şi-au pus mâinile în cap şi au luat cu asalt reţelele sociale. L-au criticat în termeni duri pe Onana. „Putem să ne cerem banii înapoi şi să îl convingem pe De Gea să revină?„, s-a întrebat un fan, potrivit thesun.co.uk.

În cele din urmă, Onana a fost salvat de coechipieri. Jucătorii „diavolilor” au întors scorul după pauză. Rashford (49), Antony (53) şi Casemiro (59) au marcat şi i-au adus victoria lui United.

Onana ajunsese la Inter din postura de jucător liber de contract, în vara anului trecut. A apărat poarta nerazzurrilor în 24 de meciuri din Serie A şi a avut evoluţii extrem de lăudate.

Reclamă 4 / 0/3

Rasmus Hojlund, prezentat oficial la Manchester United

Manchester United a finalizat transferul pentru 72 de milioane de lire sterline a atacantului danez Rasmus Hojlund de la Atalanta. A fost prezentat fanilor chiar în amicalul cu Lens.

Jucătorul în vârstă de 20 de ani, care s-a alăturat echipei din Serie A în 2022 şi a marcat 10 goluri în 34 de apariţii în sezonul trecut, merge pe Old Trafford pentru un contract pe cinci ani.

Nu este niciun secret că sunt fan al acestui mare club încă de când eram mic”, a declarat Hojlund, citat de news.ro.

Am visat să păşesc pe Old Trafford ca jucător al lui Manchester United”, a mai spus el.

El este al treilea jucător transferat de United în această vară, după ce Mason Mount a venit de la Chelsea pentru 55 de milioane de lire sterline, iar portarul lui Inter Milano, Andre Onana, a sosit pentru 47,2 milioane de lire sterline.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! 13:25 LIVE VIDEOYokohama – Al Ain 0-1, în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 13:21 George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Echipa românului a ajuns la barajul pentru menținerea în Serie B 13:01 Norvegia – Cehia și SUA – Germania (21:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 12:45 Reacţia presei spaniole după ce Ianis Hagi a dat o pasă decisivă în Alaves – Girona 2-2! Fiul „Regelui” nu a scăpat de critici! 12:25 „Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman 12:14 Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare” 12:08 Cornel Dinu a dat verdictul în privinţa antrenorului Bogdan Lobonţ! Mesaj direct despre tehnicianul de la Rapid 11:50 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 11:32 FotoValeriu Argăseală şi-a lansat noul volum de poezii! Mihai Stoica a fost prezent la eveniment Vezi toate știrile
Citește și