Închide meniul
Foto

Rasmus Hojlund, prezentat oficial la Manchester United! „Diavolii” au plătit 72 de milioane de lire pentru „noul Haaland”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 august 2023, 15:56

Reclamă
Rasmus Hojlund, prezentat oficial la Manchester United! „Diavolii” au plătit 72 de milioane de lire pentru „noul Haaland”

Rasmus Hojlund, prezentat oficial la Manchester United

Rasmus Hojlund, prezentat pe Old Trafford / Facebook Manchester United

Manchester United a finalizat transferul pentru 72 de milioane de lire sterline a atacantului danez Rasmus Hojlund de la Atalanta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul în vârstă de 20 de ani, care s-a alăturat echipei din Serie A în 2022 şi a marcat 10 goluri în 34 de apariţii în sezonul trecut, merge pe Old Trafford pentru un contract pe cinci ani.

Rasmus Hojlund, prezentat oficial la Manchester United!

Nu este niciun secret că sunt fan al acestui mare club încă de când eram mic”, a declarat Hojlund, citat de news.ro.

Am visat să păşesc pe Old Trafford ca jucător al lui Manchester United”, a mai spus el.

El este al treilea jucător transferat de United în această vară, după ce Mason Mount a venit de la Chelsea pentru 55 de milioane de lire sterline, iar portarul lui Inter Milano, Andre Onana, a sosit pentru 47,2 milioane de lire sterline.

Reclamă

Manchester City l-a prezentat pe Josko Gvardiol! Croatul de 21 de ani a devenit cel mai scump fundaş din istorie!

Manchester City l-a prezentat pe Josko Gvardiol! Fundaşul croat în vârstă de 21 de ani a semnat cu campioana Angliei. Gvardiol a fost transferat de la RB Leipzig pentru 90 de milioane de euro! Astfel, el a devenit cel mai scump fundaş din istorie.

Manchester City a mai transferat în această vară un jucător croat, pe Mateo Kovacic, pe care l-a adus de la Chelsea.

Manchester City l-a dorit şi în vara anului trecut pe Gvardiol, dar „cetăţenii” nu s-au înţeles atunci la preţ cu cei care conduc echipa din Bundesliga.

Reclamă 4 / 0/3

Gvardiol l-a depăşit acum pe Harry Maguire în topul celor mai scumpi fundaşi din istorie. Maguire era cumpărat în 2019 de Manchester United de la Leicester pentru 87 de milioane de euro.

Josko Gvardiol e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 75 de milioane de euro. Leipzig l-a cumpărat în vara lui 2021 de la Dinamo Zagreb pentru 18.8 milioane de euro.

Ce spunea Pep Guardiola despre Josko Gvardiol, jucător care are un nume asemănător cu al lui

Pep Guardiola a insistat pentru transferul lui Josko Gvardiol. Antrenorul „cetăţenilor” a remarcat şi asemănarea de nume între el şi fundaşul croat.

Ce nume frumos are! În acest moment face vizita medicală. Toată lumea știe că este aici. Sperăm ca actele să fie finalizate în următoarele ore.

Nu știu dacă vom mai face transferuri, dar cred că se va mai întâmpla ceva, deși încă nu s-a rezolvat”, a declarat Pep Guardiola, citat de mundodeportivo.com.

Riyad Mahrez a semnat cu Al-Ahli! Algerianul pleacă de la Manchester City după cinci ani

Riyad Mahrez a semnat cu Al-Ahli. După cinci sezoane petrecute la Manchester City, algerianul de 32 de ani merge în Arabia Saudită, una dintre destinaţiile preferate ale jucătorilor de top din această vară.

Ajuns la Manchester City în vara anului 2018, atunci când a fost transferat de la Leicester pentru 67,8 milioane de euro, Mahrez a ajuns la Al-Ahli pentru suma de 30 de milioane de lire steline. Algerianul a semnat cu formaţia din Arabia Saudită un contract valabil până în iunie 2027.

Reclamă

Riyad Mahrez nu făcuse deplasarea în Asia alături de Manchester City, pentru pregătirea noului sezon. Algerianul a negociat cu formaţia din Arabia Saudită, iar vinerea trecută transferul său a fost oficializat.

„Am avut cinci ani de neuitat la acest club, am lucrat cu jucători incredibili, suporteri fanstatici şi cu cel mai bun antrenor din lume. Am rămas cu amintiri minunate de la câştigarea titlurilor în Premier League, de la bătăliile pe care le-am avut cu Liverpool şi Arsenal sezonul trecut, care au subliniat dorinţa noastră colectivă şi mentalitatea de a fi cei mai buni. Manchester City va fi mereu o parte uriaşă şi fericită a vieţii mele”, a spus Riyad Mahrez, pentru mancity.com.

În cele cinci sezoane petrecute la Manchester City, Mahrez a evoluat în 236 de meciuri, reuşind să înscrie 78 de goluri şi să ofere 59 de pase decisive. În această perioadă, algerianul a cucerit 12 trofee cu „cetăţenii”, printre care patru titluri în Premier League şi Liga Campionilor la finalul sezonului trecut.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și