Închide meniul

FCSB – CFR Cluj | Ștefan Târnovanu, o nouă gafă. Ocazie imensă pentru echipa lui Andrea Mandorlini

Alex Ioniță Publicat: 6 august 2023, 22:06 / Actualizat: 6 august 2023, 23:36

Reclamă
FCSB – CFR Cluj | Ștefan Târnovanu, o nouă gafă. Ocazie imensă pentru echipa lui Andrea Mandorlini

FCSB – CFR Cluj | Ștefan Târnovanu, aproape de o nouă gafă

Respingerea lui Ștefan Târnovanu, din FCSB - CFR Cluj / Captură Orange Sport

FCSB – CFR Cluj | Ștefan Târnovanu, aproape de o nouă gafă. Portarul vicecampioanei le-a dat emoții fanilor aflați în tribune, după ce a respins o minge direct în picioarele unui adversar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și CFR Cluj contează pentru etapa a 4-a a Ligii 1. De asemenea, meciul marchează și revenirea „roș-albaștrilor” pe stadionul din Ghencea, după o pauză de mai bine de 8 ani. Fanii „roș-albaștrilor” s-au mobilizat și au venit în număr mare pe stadionul „Steaua”.

FCSB – CFR Cluj | Ștefan Târnovanu, aproape de o nouă gafă. Ce a făcut portarul vicecampioanei

În minutul 19 al partidei, CFR Cluj a reușit să le dea emoții „roș-albaștrilor”, după ce au avut o ocazie foarte importantă. Acțiunea echipei din Guria a pornit după ce Yeboah a trimis un șut de la distanță, pe spațiul porții apărate de Ștefan Târnovanu.

Portarul celor de la FCSB a respins mingea, dar balonul a ajuns direct în piciorul lui Muhar. La momentul respectiv a început panica în apărarea vicecampioanei, dar șutul trimis de fotbalistul lui Andrea Mandorlini s-a lovit de bara porții apărate de tânărul portar al celor de la FCSB.

Nu este însă prima dată când portarul vicecampioanei respinge greșit o astfel de minge. Acesta a gafat și în partida cu Dinamo, de pe stadionul „Arcul de Triumf”. Atunci, câinii lui Ovidiu Burcă au profitat de această ocazie, iar Gregorio a marcat singurul gol al echipei din Ștefan cel Mare. Partida respectivă s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea celor de la FCSB.

Reclamă

Scandal la porţile de acces din Ghencea, înainte de FCSB – CFR Cluj

Scandal la porţile de acces din Ghencea, înainte de FCSB – CFR Cluj. Mii de suporteri ai „roș-albaștrilor” nu reuşiseră încă să intre. „Ruşine, ruşine” au început să strige cei care stăteau la cozile uriaşe.

Peste 25.000 de fani şi-au cumpărat bilete pentru a urmări revenirea echipei lui Gigi Becali în Ghencea, după opt ani de aşteptare. Derby-ul este sold-out şi se va doborî recordul care a fost stabilit după inaugurarea arenei din Ghencea, care a costat 100 de milioane de euro.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a precizat, duminică seară, că măsurile de control pirotehnic asupra autoturismelor proprietate privată, la intrarea în complexul sportiv Steaua, înaintea meciului FCSB – CFR Cluj, reprezintă acţiuni specifice manifestărilor publice cu aglomerări mari de persoane. Jandarmeria Capitalei a făcut precizările după unele imagini apărute în spaţiul public.

Reclamă 4 / 0/3

“Aceste măsuri preventive fac parte din modul de acţiune specific manifestărilor publice care presupun aglomerări mari de persoane, iar în conformitate cu prevederile legale în vigoare sunt executate de poliţişti de specialitate, în sprijinul cărora se află jandarmi din cadrul unităţii noastre.

Subliniem faptul că toate autoturismele private au fost supuse acestor măsuri de control, conducătorilor acestora le-a fost adus la cunoştinţă scopul acestei acţiuni, obligaţia lor legală fiind de a prezenta interiorul autovehiculelor şi conţinutul bagajelor personale.

Menţionăm faptul că aceste măsuri sunt aplicate pentru protecţia tuturor participanţilor la eveniment, în scopul prevenirii şi combaterii introducerii de obiecte interzise sau periculoase în arena sportivă”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Bucureşti.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 LIVE TEXTDinamo – UTA 2-0! Lupta pentru salvarea de la retrogradare se dă ACUM. Toate rezultatele din play-out şi clasamentul actualizat 21:30 LIVE VIDEOPAOK – Olympiacos, acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, obligat să câştige derby-ul pentru a continua asaltul spre titlu! 21:16 Alex Ioniţă a dat de pământ cu fanii FCSB-ului, care l-au ironizat pe Arena Naţională! Replică devastatoare a fostului rapidist 21:07 LIVE VIDEOBenfica – Arouca se joacă ACUM în AntenaPLAY! FC Porto – Boavista (22:30). Spectacol total în Liga Portugal 21:02 Gloria Bistriţa, înfrângere dramatică în finala EHF European League! Echipa lui Pera a rămas fără două jucătoare în prima repriză 20:45 St Pauli a promovat în Bundesliga, după 13 ani! Sărbătoare pe teren şi pe străzi. Imagini fabuloase 19:50 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 19:45 VIDEODanemarca – Canada 1-5 a fost în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:41 „Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024?” Gică Hagi a reacţionat imediat. Mesajul preţios al „Regelui” 19:10 Cehia – România 29-20! „Tricolorii” au ratat calificarea la Campionatul Mondial de handbal din 2025 Vezi toate știrile
Citește și