Închide meniul

FCSB – CFR Cluj | Ștefan Târnovanu, o nouă gafă. Ocazie imensă pentru echipa lui Andrea Mandorlini

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 6 august 2023, 22:06 / Actualizat: 6 august 2023, 23:36

FCSB – CFR Cluj | Ștefan Târnovanu, o nouă gafă. Ocazie imensă pentru echipa lui Andrea Mandorlini

FCSB – CFR Cluj | Ștefan Târnovanu, aproape de o nouă gafă

Respingerea lui Ștefan Târnovanu, din FCSB - CFR Cluj / Captură Orange Sport

FCSB – CFR Cluj | Ștefan Târnovanu, aproape de o nouă gafă. Portarul vicecampioanei le-a dat emoții fanilor aflați în tribune, după ce a respins o minge direct în picioarele unui adversar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și CFR Cluj contează pentru etapa a 4-a a Ligii 1. De asemenea, meciul marchează și revenirea „roș-albaștrilor” pe stadionul din Ghencea, după o pauză de mai bine de 8 ani. Fanii „roș-albaștrilor” s-au mobilizat și au venit în număr mare pe stadionul „Steaua”.

FCSB – CFR Cluj | Ștefan Târnovanu, aproape de o nouă gafă. Ce a făcut portarul vicecampioanei

În minutul 19 al partidei, CFR Cluj a reușit să le dea emoții „roș-albaștrilor”, după ce au avut o ocazie foarte importantă. Acțiunea echipei din Guria a pornit după ce Yeboah a trimis un șut de la distanță, pe spațiul porții apărate de Ștefan Târnovanu.

Portarul celor de la FCSB a respins mingea, dar balonul a ajuns direct în piciorul lui Muhar. La momentul respectiv a început panica în apărarea vicecampioanei, dar șutul trimis de fotbalistul lui Andrea Mandorlini s-a lovit de bara porții apărate de tânărul portar al celor de la FCSB.

Nu este însă prima dată când portarul vicecampioanei respinge greșit o astfel de minge. Acesta a gafat și în partida cu Dinamo, de pe stadionul „Arcul de Triumf”. Atunci, câinii lui Ovidiu Burcă au profitat de această ocazie, iar Gregorio a marcat singurul gol al echipei din Ștefan cel Mare. Partida respectivă s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea celor de la FCSB.

Reclamă

Scandal la porţile de acces din Ghencea, înainte de FCSB – CFR Cluj

Scandal la porţile de acces din Ghencea, înainte de FCSB – CFR Cluj. Mii de suporteri ai „roș-albaștrilor” nu reuşiseră încă să intre. „Ruşine, ruşine” au început să strige cei care stăteau la cozile uriaşe.

Peste 25.000 de fani şi-au cumpărat bilete pentru a urmări revenirea echipei lui Gigi Becali în Ghencea, după opt ani de aşteptare. Derby-ul este sold-out şi se va doborî recordul care a fost stabilit după inaugurarea arenei din Ghencea, care a costat 100 de milioane de euro.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a precizat, duminică seară, că măsurile de control pirotehnic asupra autoturismelor proprietate privată, la intrarea în complexul sportiv Steaua, înaintea meciului FCSB – CFR Cluj, reprezintă acţiuni specifice manifestărilor publice cu aglomerări mari de persoane. Jandarmeria Capitalei a făcut precizările după unele imagini apărute în spaţiul public.

Reclamă 4 / 0/3

“Aceste măsuri preventive fac parte din modul de acţiune specific manifestărilor publice care presupun aglomerări mari de persoane, iar în conformitate cu prevederile legale în vigoare sunt executate de poliţişti de specialitate, în sprijinul cărora se află jandarmi din cadrul unităţii noastre.

Subliniem faptul că toate autoturismele private au fost supuse acestor măsuri de control, conducătorilor acestora le-a fost adus la cunoştinţă scopul acestei acţiuni, obligaţia lor legală fiind de a prezenta interiorul autovehiculelor şi conţinutul bagajelor personale.

Menţionăm faptul că aceste măsuri sunt aplicate pentru protecţia tuturor participanţilor la eveniment, în scopul prevenirii şi combaterii introducerii de obiecte interzise sau periculoase în arena sportivă”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Bucureşti.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și