Închide meniul
Foto

Cum se distrează David Popovici în vacanţă: „Activitățile și interesele unui băiat”. A renunţat la dieta strictă!

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 august 2023, 21:28

Reclamă
Cum se distrează David Popovici în vacanţă: „Activitățile și interesele unui băiat”. A renunţat la dieta strictă!

Cum se distrează David Popovici în vacanţă

David Popovici, imagini din vacanţă / Instagram

S-a aflat cum se distrează David Popovici în vacanţă. „Regele Nataţiei” a revenit în ţară şi se relaxează în aşteptarea noilor competiţii. Înotătorul în vârstă de 18 ani a ratat câştigarea unor medalii la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, care au fost în direct în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a postat mai multe imagini pe contul său de Instagram. Într-o fotografie apare stând la plajă şi având o piatră în formă de inimă. I-a dat tag prietenei lui (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Cum se distrează David Popovici în vacanţă

David Popovici a surprins şi a ales o destinaţie surpriză în care să se relaxeze. Şi-a făcut apariţia într-o locaţie modestă din România. Acesta a mers la Telega, în judeţul Prahova, comună renumită pentru Băile Sărate. I-a surprins pe turiştii care erau acolo şi a făcut mai multe poze cu ei.

Fostul campion mondial a renunţat la dieta drastică pe care o ţinea. Printre imaginile arătate fanilor este şi una în care apare în familie, la o masă de pe care nu lipseau cartofii prăjiţi şi micii. „Cât găteşte bunica ta, e incredibil„, i-a scris un fan.

Reclamă
Reclamă 4
View this post on Instagram


A post shared by david popovici 🧫 (@chlorinedaddy)

Vacanţă plăcută„, „Ce frumos„, „Mândria noastră, vacanţă frumoasă!„, „Ce bine arată masa de la bunica… zic bine?„, „Puţin răsfăţ meritat„, au fost câteva dintre comentariile primite de David Popovici. În mai puţin de o oră, postarea starului din România a adunat peste 22.000 de aprecieri.

David Popovici anunţase ce dietă drastică ţinea

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, David Popovici a făcut dezvăluiri unice despre dieta pe care o urmează. Astfel, David Popovici nu consumă niciodată pâine albă. De asemenea, produsele de tip fast-food și mâncarea cu un conținut ridicat de grăsimi sau ulei nu se regăsesc în dieta sa, scriu cei de la doctordebine.ro.

Reclamă

Într-o zi obișnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine…Mănânc cu ochii închiși, ca să dorm la loc, o fac de mic și văd că funcționează la mine. Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul. Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00„, a povestit David Popovici, potrivit Şcoala9.ro.

David Popovici a plecat fără nicio medalie din Japonia, de la Mondialele din acest an. Înotătorul de 18 ani s-a clasat pe locul patru în finala de 200 de metri liber, şi pe 6, în finala de 100 de metri liber.

Popovici a anunţat, imediat după ce şi-a încheiat parcursul la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka, faptul că îşi va lua o scurtă vacanţă, înainte de a relua antrenamentele.

Trebuie să-mi iau și niște timp liber să văd ce fac cu el. Asta e dilema acuma cum îmi umplu timpul liber pentru că sunt atât de obișnuit cu munca în fiecare zi.

Acum am două opțiuni: stau să îmi plâng de milă, ascult consolările oamenilor, care își fac mai multe griji pentru mine decât îmi fac eu”, declara David Popovici, după finala probei de 100 de metri liber de la Mondiale, citat de gsp.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și