Închide meniul

Farul a anunţat o plecare de ultim moment! Jucătorul la care a renunţat Gică Hagi

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2023, 17:08

Reclamă
Farul a anunţat o plecare de ultim moment! Jucătorul la care a renunţat Gică Hagi

A doua plecare de la Farul, după eliminarea din Conference League

Gică Hagi, în timpul unui meci la Farul/ Hepta

Farul a anunţat o plecare de ultim moment, Gică Hagi renunţând la un jucător înaintea duelului cu Flora Tallin, din turul trei preliminar din Conference League. Constănţenii l-au cedat pe brazilianul Mateus Criciuma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul se pregăteşte de duelul cu Flora Tallin, din Conference League. Partida tur va avea loc joi, de la ora 20:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Farul a anunţat o plecare de ultim moment | Gică Hagi a renunţat la un jucător

Brazilianul Mateus Criciuma a fost împrumutat de Farul la AE Kifisias, formaţie din prima ligă din Grecia. Grecii vor avea la finalul sezonului şi opţiune de transfer definitiv.

Mateus Criciuma a fost transferat de Farul în iarnă, de la Botoşani. În actualul sezon, brazilianul în vârstă de 24 de ani a bifat patru meciuri, şi a marcat şi un gol, în duelul cu Petrolul, din ultima rundă de Liga 1.

„Farul Constanță și AE Kifisias (Grecia) au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Mateus Criciuma la clubul din prima ligă elenă, care va avea și opțiune de cumpărare.

Reclamă
Reclamă

Transferat la Farul în luna ianuarie a acestui an, Mateus a evoluat în tricoul alb-albastru în 17 partide, reușind 3 goluri și 1 pasă decisivă.

Mulțumim, Mateus, și mult succes în Grecia!”, se arată în anunţul postat de Farul, pe pagina oficială de Facebook.

Gică Hagi și-a făcut praf jucătorii după Petrolul – Farul 3-2

Gică Hagi și-a făcut praf jucătorii după Petrolul – Farul 3-2. Tehnicianul „marinarilor” a vorbit despre înfrângerea cu Petrolul Ploiești. Campioana României a pierdut meciul, după ce a egalat în ultimele minute ale partidei.

Reclamă

Gică Hagi s-a arătat nemulțumit de rezultatul înregistrat la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”. Antrenorul celor de la Farul Constanța și-a criticat jucătorii pentru că nu au reușit să țină de rezultat, până la finalul partidei. Chiar dacă „marinarii” au marcat în minutul 90, partida s-a înceiat cu scorul de 3-2 pentru „lupii galbeni”, după golul lui Irobiso.

„Ăsta e fotbalul, așa se întâmplă când primești goluri ușor. Probabil, trebuie să lucrăm mai mult defensiv, să ne apărăm mai bine. Mă îngrijorează, anul trecut nu primeam multe goluri, acum primim, poate deveni o problemă.

E doar conectarea, atitudinea, determinarea, să ne apărăm mai bine. În atac, mai avem mult de lucrat, dar trebuie să ne apărăm mult mai bine.

Când am luat golul trei, în apărare era Artean, Larie, Boli și un portar de 30 de ani. Ce pot să mai zic, începând de la căpitanul echipei… Să iei goluri, revii de la 2-0, faci 2-2, și să nu ai echilibru, măcar să nu iei gol, dacă nu dai. Ce să fac? Le-am și arătat de pe bancă: ’Dom-le, vorbește, organizează…’. Tu zici, tu auzi… După aia se întâmplă centrare cu trei jucători în careu și luăm gol.

Vom vedea, nu știm (n.red. dacă poate redresa echipa). În fotbal nu știm ce va fi, trebuie să fim pregătiți. Vom încerca să discutăm și să ne punem la punct”, a spus Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:14

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes se joacă ACUM. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

20:24

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

20:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:00

CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și