Închide meniul

Viitorul lui Ianis Hagi, în pericol după ce a jucat 2 minute în Rangers – Servette 2-1: „Nu cred că va mai fi titular”

Alex Ioniță Publicat: 10 august 2023, 8:35

Reclamă
Viitorul lui Ianis Hagi, în pericol după ce a jucat 2 minute în Rangers – Servette 2-1: Nu cred că va mai fi titular”

Rangers a primit o ofertă oficială pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi / Profimedia

Viitorul lui Ianis Hagi, în pericol după ce a jucat 2 minute în Rangers – Servette 2-1. Situația mijlocașului român a fost comentată de Derek Ferguson, un fost fotbalist din Premier League, care a jucat și pentru echipa scoțiană la care este legitimat, în prezent, fiul lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la Rangers s-au impus în fața celor de la Servette cu scorul de 2-1, în cadrul turului 3 preliminar al UEFA Champions League. Partida a contat pentru manșa tur a „dublei” cu echipa din Elveția, iar astfel echipa de pe Ibrox Stadium este aproape de play-off-ul competiției, acolo unde o va întâlni pe câștigătoarea dintre PSV și Strum Graz.

Viitorul lui Ianis Hagi, în pericol după ce a jucat 2 minute în Rangers – Servette 2-1. Ce a spus un fost fotbalist despre situația românului

În cadrul partidei din preliminariile UEFA Champions League, Ianis Hagi a fost utilizat în finalul partidei. Acesta a intrat pe teren în minutul 88 și nu a avut timp să se impună în teren. Astfel, fostul fotbalist Derek Ferguson a comentat situația fotbalistului român, care nu mai este titular la Rangers.

Fostul jucător a menționat că Ianis prinde puține minute în tricoul echipei din Scoția și că acest lucru nu îi face bine fotbalistului de 24 de ani. Acesta a declarat că, în cazul în care va mai rămâne la club, nu va fi titular în lotul condus de Michael Beale. De asemenea, Derek a vorbit și despre accidentarea românului din luna ianuarie 2022, care l-a ținut pe Ianis departe de teren.

„Nu sunt sigur (n.r. despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers). Nu cred că va mai fi titular în echipa lui Michael Beale. Evident, a ratat foarte mult fotbal din cauza acidentării, așa că va dori să joace mai multe meciuri din postura de titular.

Reclamă

Dar, o să fiu sincer, nu cred că se va întâmpla. Nu sunt sigur dacă vrea să se impună aici, pe Ibrox (n.r. stadionul celor de la Rangers). Meciul cu Servette avea totuși nevoie de mai multă creativitate, cel puțin în a doua repriză. A ajutat cu asta, dar în ultimele 2-3 minute ale meciului. Este prea puțin timp pentru a arăta ce poți”, a spus Derek Ferguson, pentru BBC Scoția, citat de glasgowtimes.com.

Viitorul lui Ianis Hagi este incert, după debutul noului sezon din Scoția

Ianis Hagi nu a jucat nici în primul meci din noul sezon al campionatului din Scoția. Acesta a fost rezervă neutilizată în partida cu cei de la Kilmarnock, pierdută în mod surprinzător de Rangers cu scorul de 1-0. Românul a ajuns pe Ibrox Stadium în anul 2020, atunci când a fost transferat de la formația belgiană Genk pentru 3,5 milioane de euro.

În Scoția, până în momentul de față, Ianis a reușit să marcheze 16 goluri și să ofere 21 de pase decisive în 96 de partide jucate. În prezent este cotat la 4 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în decembrie 2021. Atunci valora suma de 7 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

În cariera sa, fiul lui Gică Hagi a mai jucat pentru: Viitorul, Fiorentina, Genk și Glasgow Rangers. De asemenea, acesta a jucat și 26 de partide pentru echipa națională a României, meciuri în care a reușit să marcheze două goluri.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:40 LIVE VIDEOPorsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e acum live în AntenaPLAY! Pole-position pentru Larry Ten Voorde 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei Vezi toate știrile
Citește și