Închide meniul

Ianis Hagi, dorit în Spania! Clubul de tradiţie care îl vrea pe fiul „Regelui”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 august 2023, 11:34

Reclamă
Ianis Hagi, dorit în Spania! Clubul de tradiţie care îl vrea pe fiul „Regelui

Ianis Hagi, dorit în Spania!

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimedia Images

Ianis Hagi este dorit în Spania, la un club de tradiţie. Espanyol Barcelona vrea să îl transfere pe fiul „Regelui”, dar mutarea se va face doar dacă rivala lui FC Barcelona îl vinde pe Nico Melamed (22 de ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânărul jucător al lui Espanyol este urmărit de Sevilla, iar o plecare a sa i-ar determina pe cei de la Espanyol să facă o ofertă pentru Ianis Hagi. Espanyol a retrogradat sezonul trecut din La Liga şi va evolua din acest sezon în Liga secundă spaniolă.

Ianis Hagi, dorit în Spania!

Potrivit xcatalunya.net, Espanyol recunoaşte potenţial uriaş al lui Ianis Hagi. S-a mai vorbit şi în trecut de un interes al lui Espanyol pentru fiul lui Gică Hagi.

Se aşteaptă ca Espanyol să facă o ofertă concretă pentru Ianis Hagi după ce se va înţelege cu Sevilla pentru transferul lui Melamed.

Ianis Hagi este cotat de site-ul transfermarkt.com la 4 milioane de euro.

Reclamă

Un fost jucător al lui Rangers crede că Ianis Hagi s-ar potrivi foarte bine în campionatul spaniol

Alan Hutton, care a jucat timp de 6 ani la Rangers şi care a evoluat şi în Spania, la Mallorca, e de părere că Ianis Hagi s-ar acomoda perfect în campionatul spaniol.

Cu toate acestea, el crede că managerul lui Rangers, Michael Beale, va încerca să îl păstreze pe Ianis Hagi în echipa lui.

Managerul Michael Beale va dori să-l păstreze pe Ianis Hagi în echipa sa, dar nu îl va putea opri să plece dacă este nemulțumit. I-a fost greu, a lipsit o perioadă lungă de timp din cauza unei accidentări grave.

Reclamă 4 / 0/3

Premiership-ul scoțian e foarte agresiv, mai ales când ești departe de casă. Liga spaniolă, am jucat și eu acolo, este foarte tehnică, nu există atât de mult contact. Stilul lui s-ar potrivi, desigur. Dar cred că Beale îl place pe Ianis.

Situația se schimbă, însă, dacă jucătorul este nefericit. Va trebui să vedem în perioada de pregătire ce anume își dorește.

Ianis este un pic mai lent și cred că acesta este probabil singurul lucru care îi lipsește pentru a fi un jucător de elită, un pic de ritm”, declara Alan Hutton, citat de Football Insider.

Ianis Hagi: „Sunt pregătit 100% pentru noul sezon”

Ianis Hagi susţinea că se simte la acelaşi nivel cu ceilalţi jucători de la Rangers, în ciuda faptului că în sezonul trecut a bifat puţine minute. Internaţionalul român a declarat că Rangers a efectuat multe transferuri, dar nu se simte presat de concurenţă. El a subliniat că Rangers trebuie să fie pregătită pentru startul sezonului.

Au fost grele ultimele două săptămâni. Mulţi kilometri făcuţi. Nu a fost uşor să jucăm cu oboseală. Dar a trebuit să o facem.

Sunt pregătit 100% pentru noul sezon. În cantonament am exersat mult şi din punct de vedere tactic. Am făcut asta în ciuda oboselii, am analizat totul. Când sezonul va începe, trebuie să fim pregătiţi.

Sunt multe feţe noi în vestiar. Se motivează reciproc, ne motivăm reciproc. Cel mai important lucru e să fim pregătiţi atunci când va începe sezonul.

Reclamă

Mă simt puternic, simt că pot alerga, simt ca sunt la acelaşi nivel ca ceilalţi. E doar o chestiune de minute pentru mine, încrederea mea e la un nivel înalt. Abia aştept să înceapă sezonul, ştiu ce jucător sunt, ştiu ce pot aduce echipei. Ştiu că voi avea un sezon grozav”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu pentru Rangers TV.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și