Închide meniul

Ciprian Tătăruşanu a semnat! Abha Club l-a prezentat oficial! Salariul uriaş pe care îl avea avea portarul român

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 august 2023, 19:35

Reclamă
Ciprian Tătăruşanu a semnat! Abha Club l-a prezentat oficial! Salariul uriaş pe care îl avea avea portarul român

Ciprian Tătăruşanu a semnat cu Abha Club

Twitter

Ciprian Tătăruşanu a semnat cu Abha Club. Arabii l-au prezentat oficial pe românul căruia îi vor plăti un salariu uriaş. Ciprian Tătăruşanu şi-a încheiat contractul în această vară cu AC Milan, după trei ani petrecuţi pe San Siro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tătăruşanu a semnat un contract valabil pe 2 ani şi va câştiga o avere: 3.500.000 de euro în două sezoane.

Ciprian Tătăruşanu a semnat! Abha Club l-a prezentat oficial

„Înainte să semneze cu clubul arab, Tătărușanu putea să ajungă la Cagliari, care căuta un titular pentru Serie A, însă s-a reorientat către Scufft. Astfel, Tătărușanu va apăra poarta lui Abha în următorii doi ani, în ceea ce poate fi ultimul contract din cariera sa”, au scris italienii care au dezvăluit şi salariul uriaş pe care îl va încasa românul.

Abha Club, noua echipă a lui Ciprian Tătăruşanu, a încheiat ultimul sezon din prima ligă din Arabia Saudită pe locul 12, aproape de retrogradare.

Reclamă

În Arabia Saudită, Ciprian Tătăruşanu va avea dueluri „de foc” cu Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema. După plecarea de la FCSB, din 2014, Ciprian Tătăruşanu a evoluat la Fiorentina, Nantes, Lyon şi AC Milan.

Mesajul lui AC Milan pentru Tătăruşanu, după ce portarul român a plecat de pe San Siro

Mesajul lui AC Milan pentru Tătăruşanu, după ce portarul român a plecat de pe San Siro. Fostul portar al echipei naţionale şi-a încheiat contractul cu formaţia milaneză şi a devenit liber de contract de la 1 iulie.

După trei ani petrecuţi pe San Siro, Tătăruşanu se desparte de formaţia milaneză. De pe 1 iulie, fostul portar al naţionalei este liber de contract, iar AC Milan i-a transmis un mesaj în limba română la despărţirea de portarul român:

Reclamă 4 / 0/3

„Mulţumim şi mult succes, Ciprian”, au scris cei de la AC Milan pe contul oficial de Twitter.

Ciprian Tătăruşanu a apărat de 37 de ori poarta celor de la AC Milan, în cei trei ani petrecuţi pe San Siro. Portarul român a primit în această perioada 48 de goluri, iar în 12 partide a reuşit să încheie cele 90 de minute neînvins.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB Vezi toate știrile
Citește și