Închide meniul

Ciprian Tătăruşanu a semnat! Abha Club l-a prezentat oficial! Salariul uriaş pe care îl avea avea portarul român

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 august 2023, 19:35

Reclamă
Ciprian Tătăruşanu a semnat! Abha Club l-a prezentat oficial! Salariul uriaş pe care îl avea avea portarul român

Ciprian Tătăruşanu a semnat cu Abha Club

Twitter

Ciprian Tătăruşanu a semnat cu Abha Club. Arabii l-au prezentat oficial pe românul căruia îi vor plăti un salariu uriaş. Ciprian Tătăruşanu şi-a încheiat contractul în această vară cu AC Milan, după trei ani petrecuţi pe San Siro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tătăruşanu a semnat un contract valabil pe 2 ani şi va câştiga o avere: 3.500.000 de euro în două sezoane.

Ciprian Tătăruşanu a semnat! Abha Club l-a prezentat oficial

„Înainte să semneze cu clubul arab, Tătărușanu putea să ajungă la Cagliari, care căuta un titular pentru Serie A, însă s-a reorientat către Scufft. Astfel, Tătărușanu va apăra poarta lui Abha în următorii doi ani, în ceea ce poate fi ultimul contract din cariera sa”, au scris italienii care au dezvăluit şi salariul uriaş pe care îl va încasa românul.

Abha Club, noua echipă a lui Ciprian Tătăruşanu, a încheiat ultimul sezon din prima ligă din Arabia Saudită pe locul 12, aproape de retrogradare.

Reclamă

În Arabia Saudită, Ciprian Tătăruşanu va avea dueluri „de foc” cu Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema. După plecarea de la FCSB, din 2014, Ciprian Tătăruşanu a evoluat la Fiorentina, Nantes, Lyon şi AC Milan.

Mesajul lui AC Milan pentru Tătăruşanu, după ce portarul român a plecat de pe San Siro

Mesajul lui AC Milan pentru Tătăruşanu, după ce portarul român a plecat de pe San Siro. Fostul portar al echipei naţionale şi-a încheiat contractul cu formaţia milaneză şi a devenit liber de contract de la 1 iulie.

După trei ani petrecuţi pe San Siro, Tătăruşanu se desparte de formaţia milaneză. De pe 1 iulie, fostul portar al naţionalei este liber de contract, iar AC Milan i-a transmis un mesaj în limba română la despărţirea de portarul român:

Reclamă 4 / 0/3

„Mulţumim şi mult succes, Ciprian”, au scris cei de la AC Milan pe contul oficial de Twitter.

Ciprian Tătăruşanu a apărat de 37 de ori poarta celor de la AC Milan, în cei trei ani petrecuţi pe San Siro. Portarul român a primit în această perioada 48 de goluri, iar în 12 partide a reuşit să încheie cele 90 de minute neînvins.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și