Închide meniul
Foto

„Noua Sharapova” a pozat topless şi şi-a dat fanii peste cap. Are 23 de ani, s-a retras din tenis şi are milioane de euro în cont

Publicat: 11 august 2023, 14:40

Reclamă
„Noua Sharapova” a pozat topless şi şi-a dat fanii peste cap. Are 23 de ani, s-a retras din tenis şi are milioane de euro în cont

"Noua Sharapova" a pozat topless şi şi-a dat fanii peste cap

Sofya Zhuk face senzaţie / Instagram

„Noua Sharapova” a pozat topless şi şi-a dat fanii peste cap. Sofya Zhuk are un succes uriaş pe reţelele sociale, chiar dacă s-a retras din sportul care a consacrat-o. Câştigătoare a turneului de junioare la Wimbledon, în 2015, rusoaica a adunat deja o avere uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofya Zhuk a fost comparată cu Maria Sharapova, dar a fost nevoită să renunţe la tenis în 2020, când avea 20 de ani. A avut mari probleme din cauza accidentărilor şi a decis să nu mai facă niciun sacrificiu şi să îşi îndrepte atenţia spre modelling.

„Noua Sharapova” a pozat topless şi şi-a dat fanii peste cap

Sofya este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi a avut imediat succes în afara terenului de tenis. A prins contracte spectaculoase şi a ajuns la o avere de milioane de euro.

Din tenis, rusoaica reuşise să câştige aproape 400.000 de euro. Cea care a fost pe locul 116 WTA postează mereu poze provocatoare pe contul de Instagram, acolo unde a ajuns la 180.000 de urmăritori. În ultima fotografie pe care le-a arătat-o fanilor apare topless şi a adunat mii de aprecieri. „Visele noastre sunt, uneori, doar o iluzie„, a fost mesajul transmis de Sofya.

Reclamă

Patrimoniul Unesco„, „Perfecţiune„, „Tu eşti visul meu” şi „Ce frumuseţe„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de fosta jucătoare de tenis.

În luna aprilie, Zhuk a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a deschis cont pe o platformă pentru adulţi.

Momentul pe care l-ați cerut/așteptat a venit! Îmi fac cont de OnlyFans! Nu vor fi poze nud, așa că nu vă entuziasmați prea tare, însă vor fi lucruri foarte interesante”, a scris atunci Sofya.

Reclamă 4 / 0/3

Anunţul a fost unul neaşteptat în condiţiile în care, în trecut, „noua Sharapova” a fost criticată dur pentru că postează poze sexy.

Nu înțeleg care e problema lor, e doar o poză! Am primit mii de mesaje – de obicei nu le bag în seamă, dar acum erau agresive şi amenințătoare. Sunt unii care nu înțeleg că nu mai fac parte din lumea tenisului, că pot trăi fără tenis şi fără să cad în depresie”, îşi manifesta nedumerirea Sofya Zhuk.

Născută la Moscova, Sofya s-a mutat la Miami şi s-a îmbogăţit fiind influencer. Site-urile de specialitate estimează averea ei la aproximativ 5 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:57 FotoFamilia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului! „Delegaţie” numeroasă pentru antrenor 19:52 Gigi Becali a ajuns la Arena Naţională la meciul la care FCSB va primi titlul de campioană. Imagini fabuloasă 19:45 LIVE TEXTFCSB – CFR 0-0. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! Sold-out pe Arena Națională 19:24 „În sfârşit!” Radu Drăguşin, primele minute pe teren la Tottenham, după o lună şi jumătate! Nota primită român 19:22 VideoNebunie la sosirea celor de la FCSB la stadion. Jucătorii lui Charalambous au venit îmbrăcaţi ca de club. MM, mesaj genial 18:52 VIDEOAccident teribil la FIA World Endurance Championship 2024. Cursa a fost oprită imediat. Earl Bamber şi-a făcut maşina praf 18:30 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY!. Accident teribil 18:13 Gloria Bistriţa s-a calificat în finala EHF European League, după ce a învins Dunărea Brăila în semifinală 18:00 Neluţu Varga le-a declarat „război” rivalilor din Liga 1! Anunţul făcut chiar în ziua derby-ului cu FCSB: „Vom fi la înălţime!” 17:55 VIDEOChen Meng, campioana olimpică en-titre, a câştigat finala feminină de la Saudi Smash 2024, după un meci epic cu Sun Yingsha Vezi toate știrile
Citește și