Închide meniul
Foto

Maria Sharapova a devenit mamă: „Theodore, cel mai frumos cadou!”. Fotografia care a adunat zeci de mii de aprecieri în câteva minute

Cosmin Cioboată Publicat: 15 iulie 2022, 21:05

Reclamă
Maria Sharapova a devenit mamă: „Theodore, cel mai frumos cadou!”. Fotografia care a adunat zeci de mii de aprecieri în câteva minute

Maria Sharapova a câștigat 5 titluri de Grand Slam de-a lungul carierei

Maria Sharapova, în timpul unui eveniment / Abaca Press / Dylan Travis/ABACA

Maria Sharapova (35 de ani) a devenit mamă. Fosta mare jucătoare de tenis din Rusia a făcut marele anunț în mediul online, iar reacțiile au început să curgă în valuri. „MaSha” a postat o fotografie superbă alături de soțul și bebelușul lor, pe care l-au botezat Theodore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Sharapova trăiește clipe de vis. Legendara jucătoare cu 5 titluri de Grand Slam a devenit mamă și a împărtășit minunatul moment alături de fanii de pe rețelele sociale.

Maria Sharapova a devenit mamă: „Theodore, cel mai frumos cadou!”

Rusoaica a anunțat că băiețelul a fost născut pe 1 iulie 2022. Fotografia de pe Instagram a adunat 70.000 de aprecieri în mai puțin de o oră.

„Theodore 1 iulie 2022. Cel mai frumos cadou pe care micuța noastră familie putea să-l ceară. Este o provocare și o răsplată pentru noi.”, a scris Maria Sharapova, pe contul de Instagram.

Reclamă
Reclamă 4
View this post on Instagram


A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova)

Maria Sharapova și-a anunțat retragerea din tenis în februarie 2020, după o carieră fabuloasă.

„Sunt câteva lucruri simple pe care sunt nerăbdătoare să le fac. Să petrec timpul cu familia, să mă bucur dimineața de o cafea, să fac escapade în weekend sau cursuri de dans.”, a spus Sharapova, după retragerea din tenis.

Reclamă

5 titluri de Grand Slam a câștigat Maria Sharapova de-a lungul carierei: Australian Open (2008), Roland Garros (2012, 2014), Wimbledon (2004) și US Open (2006).

Sharapova a adunat o avere în valoare de 38.777.962 de dolari din tenis. Recent, rusoaica a fost depășită de Simona Halep în topul câștigurilor obținute de jucătoarele din WTA.

Campioana noastră are acum aproape 39 de milioane de dolari câştigaţi în carieră şi este depăşită numai de surorile Williams. Serena (94.518.971 de dolari) şi Venus (42.280.540 de dolari) sunt singurele care au câştigat mai mulţi bani din sportul alb.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

10:53

Scena supremă a Formulei 1, descrisă de Adrian Georgescu

10:45

Cornel Dinu ştie ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB: „Are nevoie de el”

10:20

Tot ce trebuie să ştii despre Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Începe show-ul la Paris

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și