Închide meniul

Cristiano Ronaldo s-a bucurat ca un nebun, după primul trofeu câştigat cu Al-Nassr, deşi a ieşit în lacrimi şi accidentat

Alex Masgras Publicat: 12 august 2023, 21:29 / Actualizat: 12 august 2023, 23:05

Reclamă
Cristiano Ronaldo s-a bucurat ca un nebun, după primul trofeu câştigat cu Al-Nassr, deşi a ieşit în lacrimi şi accidentat

Cristiano Ronaldo s-a bucurat ca un nebun

Cristiano Ronaldo / Profimedia

Cristiano Ronaldo s-a bucurat ca un nebun, după primul trofeu câştigat cu Al-Nassr, deşi a ieşit accidentat. Al-Nassr a câştigat în premieră Arab Club Champions Club, iar accest succes reprezintă şi primul trofeu câştigat de starul portughez la formaţia din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Nassr a învins Al-Hilal în finala Arab Club Champions Cup, scor 2-1, după prelungiri. După ce a marcat ambele goluri pentru echipa sa, portughezul a părăsit terenul în lacrimi în minutul 115, din cauza unei accidentări. Cu toate acestea, imediat după fluierul final, Ronaldo a sărbătorit alături de colegii săi.

Cristiano Ronaldo s-a bucurat ca un nebun, după primul trofeu câştigat cu Al-Nassr, deşi a ieşit accidentat

Cristiano Ronaldo a fost decisiv în meciul în care a cucerit primul său trofeu alături de Al-Nassr. Echipa sa a învins Al-Hilal în finala Arab Club Champions Cup, scor 2-1, după 120 de minute de joc.

După 45 de minute fără gol marcat, Al-Hilal a deschis scorul prin Michael în minutul 51. În minutul 71, Al Amri de la Al-Nassr a văzut cartonaşul roşu, dar acest lucru nu a pus capăt speranţelor echipei lui Ronaldo. Trei minute mai târziu, portughezul a restabilit egalitatea.

Reclamă

La egalitate după 90 de minute, finala a mers în prelungiri, acolo unde Cristiano Ronaldo a ieşit la rampă. Portughezul a înscris golul victoriei în minutul 98, dar nu a prins finalul pe teren. În minutul 115, el a ieşit de pe teren în lacrimi, după ce nu a mai putut continua din cauza unui fault făcut asupra sa. Cu toate acestea, portughezul s-a putut bucura din plin la fluierul final, alergând şi sărbătorind alături de colegii săi cucerirea Arab Club Champions Club.

Noile vedete din Arabia Saudită au jucat în finala Arab Club Champions Club

Acesta este primul trofeu al lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Portughezul a ajuns la formaţia din Arabia Saudită la începutul acestui an, dar a ratat câştigarea titlului, după ce Al-Nassr a încheiat pe locul 2, în spatele celor de la Al-Ittihad.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo şi Al-Nassr au mai ratat şansa cuceriri unui trofeu şi în luna ianuarie, atunci când Al-Nassr a fost eliminată în semifinalele Supercupei Arabiei Saudite tot de Al-Ittihad, care s-a impus atunci cu 3-1 într-un meci disputat la Riyadh.

În finala Arab Club Champions Cup au evoluat şi starurile venite în această vară în Arabia Saudită. La Al-Hilal au jucat noile achiziţii Kalidou Koulibaly, Ruben Neves şi Sergej Milinkovic-Savic, în timp ce la Al-Nassr au jucat Sadio Mane, Marcelo Brozovic, Seko Fofana şi Alex Telles.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și