Închide meniul

Cristiano Ronaldo s-a bucurat ca un nebun, după primul trofeu câştigat cu Al-Nassr, deşi a ieşit în lacrimi şi accidentat

Alex Masgras Publicat: 12 august 2023, 21:29 / Actualizat: 12 august 2023, 23:05

Reclamă
Cristiano Ronaldo s-a bucurat ca un nebun, după primul trofeu câştigat cu Al-Nassr, deşi a ieşit în lacrimi şi accidentat

Cristiano Ronaldo s-a bucurat ca un nebun

Cristiano Ronaldo / Profimedia

Cristiano Ronaldo s-a bucurat ca un nebun, după primul trofeu câştigat cu Al-Nassr, deşi a ieşit accidentat. Al-Nassr a câştigat în premieră Arab Club Champions Club, iar accest succes reprezintă şi primul trofeu câştigat de starul portughez la formaţia din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al-Nassr a învins Al-Hilal în finala Arab Club Champions Cup, scor 2-1, după prelungiri. După ce a marcat ambele goluri pentru echipa sa, portughezul a părăsit terenul în lacrimi în minutul 115, din cauza unei accidentări. Cu toate acestea, imediat după fluierul final, Ronaldo a sărbătorit alături de colegii săi.

Cristiano Ronaldo s-a bucurat ca un nebun, după primul trofeu câştigat cu Al-Nassr, deşi a ieşit accidentat

Cristiano Ronaldo a fost decisiv în meciul în care a cucerit primul său trofeu alături de Al-Nassr. Echipa sa a învins Al-Hilal în finala Arab Club Champions Cup, scor 2-1, după 120 de minute de joc.

După 45 de minute fără gol marcat, Al-Hilal a deschis scorul prin Michael în minutul 51. În minutul 71, Al Amri de la Al-Nassr a văzut cartonaşul roşu, dar acest lucru nu a pus capăt speranţelor echipei lui Ronaldo. Trei minute mai târziu, portughezul a restabilit egalitatea.

Reclamă

La egalitate după 90 de minute, finala a mers în prelungiri, acolo unde Cristiano Ronaldo a ieşit la rampă. Portughezul a înscris golul victoriei în minutul 98, dar nu a prins finalul pe teren. În minutul 115, el a ieşit de pe teren în lacrimi, după ce nu a mai putut continua din cauza unui fault făcut asupra sa. Cu toate acestea, portughezul s-a putut bucura din plin la fluierul final, alergând şi sărbătorind alături de colegii săi cucerirea Arab Club Champions Club.

Noile vedete din Arabia Saudită au jucat în finala Arab Club Champions Club

Acesta este primul trofeu al lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Portughezul a ajuns la formaţia din Arabia Saudită la începutul acestui an, dar a ratat câştigarea titlului, după ce Al-Nassr a încheiat pe locul 2, în spatele celor de la Al-Ittihad.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo şi Al-Nassr au mai ratat şansa cuceriri unui trofeu şi în luna ianuarie, atunci când Al-Nassr a fost eliminată în semifinalele Supercupei Arabiei Saudite tot de Al-Ittihad, care s-a impus atunci cu 3-1 într-un meci disputat la Riyadh.

În finala Arab Club Champions Cup au evoluat şi starurile venite în această vară în Arabia Saudită. La Al-Hilal au jucat noile achiziţii Kalidou Koulibaly, Ruben Neves şi Sergej Milinkovic-Savic, în timp ce la Al-Nassr au jucat Sadio Mane, Marcelo Brozovic, Seko Fofana şi Alex Telles.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu Vezi toate știrile
Citește și