Închide meniul
Foto

Ahmed Bani s-a comportat ca Salah şi a intrat în conflict cu fanii dinamovişti! Ovidiu Burcă a intervenit imediat

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 august 2023, 11:01 / Actualizat: 15 august 2023, 18:10

Reclamă
Ahmed Bani s-a comportat ca Salah şi a intrat în conflict cu fanii dinamovişti! Ovidiu Burcă a intervenit imediat

Ahmed Bani, conflict cu fanii dinamovişti

Captură Digisport

Ahmed Bani a avut conflict cu fanii dinamovişti în timpul partidei cu Botoşani, câştigate de echipa lui Ovidiu Burcă cu scorul de 1-0. Bani a fost înlocuit de Ovidiu Burcă în minutul 76 cu Cătălin Ţîră şi nu şi-a putut ascunde nemulţumirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca şi Mohamed Salah în partida cu Chelsea, Ahmed Bani şi-a scos bandajele de la mână şi a gesticulat nervos în drumul spre banca de rezervă.

Ahmed Bani s-a comportat ca Salah şi a intrat în conflict cu fanii dinamovişti

În momentul în care a ajuns în dreptul băncii de rezerve, Ahmed Bani a avut un schimb de replici cu fanii din tribună. Imediat, Ovidiu Burcă a sărit în apărarea elevului său, iar spiritele s-au calmat.

Ovidiu Burcă, entuziasmat după Dinamo – Botoşani 1-0: „Suntem fericiţi, aveam nevoie de victoria asta”

Ovidiu Burcă s-a arătat entuziasmat după Dinamo – Botoşani 1-0. „Câinii” au câştigat cu un autogol din minutul 90+5. Dennis Politic a centrat atunci de pe partea stângă, iar Răzvan Ducan şi-a introdus mingea în propria poartă.

Dinamo a controlat în general jocul. Acelaşi Dennis Politic, care a centrat şi la gol, a mai avut o bară în minutul 62.

Reclamă

Cum am spus înainte de meci, a fost un meci dificil contra unei echipe bune. Joacă fără niciun complex de inferioritate, aţi văzut şi în Giuleşti ce meci bun au făcut.

A fost un meci complicat, dificil, dar suntem fericiţi. Aveam nevoie de victoria asta. Până la urmă, victoriile îţi dau încredere că lucrurile se întâmplă ok.

Am fost echipa care am controlat jocul, nu se pune problema victoriei noastre. Ştiam că poate veni golul destul de târziu, având în vedere că veneam după meciuri în care nu câştigaserăm, nici noi, nici ei.

Reclamă 4 / 0/3

Nu-mi place să fac analize individuale, Hakim e un jucător care are calităţi. Când va înţelege ce vreau de la el va fi un atacant foarte bun, un 9 clasic. E nevoie de răbdare, jucătorii aceştia au nevoie de timp.

Atmosfera este una foarte bună în vestiar. În vestiar nu e încă o ierarhie clară, suntem într-o perioadă de tranziţie, în care lucrurile se sedimentează.

Întâlnim una dintre cele mai bune echipe, Voluntariul în ultimii ani i-aţi văzut în finale de Cupe ale României. Au aceiaşi jucători, ne va aştepta o partidă foarte dificilă”, a declarat Ovidiu Burcă pentru digisport.ro.

FC Botoşani a ajuns pe ultimul loc în Liga 1, Dinamo a urcat pe locul 14

FC Botoşani a ajuns pe ultimul loc în Liga 1, având doar două puncte după primele cinci etape. Pentru moldoveni urmează meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, o altă echipă fără victorie în acest debut de sezon.

De partea cealaltă, Dinamo a urcat pe locul 14 şi a ajuns la patru puncte în primele cinci etape ale sezonului. Etapa viitoare, echipa lui Ovidiu Burcă va merge pe terenul celor de la FC Voluntari.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și