Închide meniul

Ovidiu Burcă, entuziasmat după Dinamo – Botoşani 1-0: „Suntem fericiţi, aveam nevoie de victoria asta”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 august 2023, 23:17

Reclamă
Ovidiu Burcă, entuziasmat după Dinamo – Botoşani 1-0: „Suntem fericiţi, aveam nevoie de victoria asta

Ovidiu Burcă ar putea pleca de la Dinamo

Ovidiu Burcă, la finalul unui meci/ Profimedia Images

Ovidiu Burcă s-a arătat entuziasmat după Dinamo – Botoşani 1-0. „Câinii” au câştigat cu un autogol din minutul 90+5. Dennis Politic a centrat atunci de pe partea stângă, iar Răzvan Ducan şi-a introdus mingea în propria poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a controlat în general jocul. Acelaşi Dennis Politic, care a centrat şi la gol, a mai avut o bară în minutul 62.

Ovidiu Burcă, entuziasmat după Dinamo – Botoşani 1-0: „Suntem fericiţi, aveam nevoie de victoria asta”

Cum am spus înainte de meci, a fost un meci dificil contra unei echipe bune.

Joacă fără niciun complex de inferioritate, aţi văzut şi în Giuleşti ce meci bun au făcut.

A fost un meci complicat, dificil, dar suntem fericiţi. Aveam nevoie de victoria asta.

Reclamă

Până la urmă, victoriile îţi dau încredere că lucrurile se întâmplă ok.

Am fost echipa care am controlat jocul, nu se pune problema victoriei noastre.

Ştiam că poate veni golul destul de târziu, având în vedere că veneam după meciuri în care nu câştigaserăm, nici noi, nici ei.

Reclamă 4 / 0/3

Nu-mi place să fac analize individuale, Hakim e un jucător care are calităţi. Când va înţelege ce vreau de la el va fi un atacant foarte bun, un 9 clasic. E nevoie de răbdare, jucătorii aceştia au nevoie de timp.

Atmosfera este una foarte bună în vestiar. În vestiar nu e încă o ierarhie clară, suntem într-o perioadă de tranziţie, în care lucrurile se sedimentează.

Întâlnim una dintre cele mai bune echipe, Voluntariul în ultimii ani i-aţi văzut în finale de Cupe ale României. Au aceiaşi jucători, ne va aştepta o partidă foarte dificilă”, a declarat Ovidiu Burcă pentru digisport.ro.

Răzvan Ducan, după autogolul din Dinamo – FC Botoşani 1-0: „Nu îmi găsesc cuvintele”. Cum a descris faza care a decis meciul

Răzvan Ducan, după autogolul din Dinamo – FC Botoşani 1-0. Echipa lui Ovidiu Burcă a obţinut prima victorie din acest sezon din Liga 1, graţie autogolului din minutele de prelungiri.

Politic a trimis în faţa porţii, mingea l-a lovit pe portarul Ducan şi a intrat în poartă. Dinamo părăseşte ultima poziţie, în timp ce FC Botoşani este noua „lanternă roşie” din Liga 1.

Răzvan Ducan a vorbit la finalul partidei despre gafa care a decis soarta partidei de pe stadionul Arcul de Triumf. Portarul celor de la FC Botoşani şi-a găsit cu greu cuvintele, după eroarea din final care a costat echipa antrenată de Marius Croitoru.

„Nu îmi găsesc cuvintele. Nu pot să înţeleg cum am greşit. A luat pământul şi mi-a sărit în antebraţ, mingea s-a dus în poartă. Nu ştiu, nu am nimic de spus. E o înfrângere pe care mi-o asum. O greşeală copilărească, nu trebuia să se întâmple.

Reclamă

Disperată e puţin spus. Trec etapele, nu marcăm, lăum şi goluri. Azi şi greşeala mea, pe care nu pot să mi-o explic. E vina doar a jucătorilor şi atât.

M-a întrebat cum am reuşit… o minge foarte simplă. Dacă stăteam lângă bară, probabil îmi venea în braţe. Am vrut să fac mai mult decât trebuia la acea fază. Cred că un 0-0 era echitabil”, a declarat Ducan pentru sursa citată.

FC Botoşani a ajuns pe ultimul loc în Liga 1, Dinamo a urcat pe locul 14

FC Botoşani a ajuns pe ultimul loc în Liga 1, având doar două puncte după primele cinci etape. Pentru moldoveni urmează meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, o altă echipă fără victorie în acest debut de sezon.

De partea cealaltă, Dinamo a urcat pe locul 14 şi a ajuns la patru puncte în primele cinci etape ale sezonului. Etapa viitoare, echipa lui Ovidiu Burcă va merge pe terenul celor de la FC Voluntari.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani Vezi toate știrile
Citește și