Închide meniul
Foto

Dezvăluiri incendiare! Diana, soţia lui Dan Şucu, participă la şedinţele de la Rapid: „Exprimă opinii despre fotbalişti!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 august 2023, 11:42

Reclamă
Dezvăluiri incendiare! Diana, soţia lui Dan Şucu, participă la şedinţele de la Rapid: „Exprimă opinii despre fotbalişti!”

Dan Şucu şi Diana Şucu sunt căsătoriţi din 2017

Dan Şucu şi Diana Şucu sunt nelipsiţi de pe Giuleşti / Instagram

Dezvăluiri incendiare! Diana, soţia lui Dan Şucu, participă la şedinţele de la Rapid. Conform gsp.ro, Diana Şucu îşi dă cu părerea despre meciuri şi despre fotbalişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diana Şucu este nelipsită, alături de soţul său, de la meciurile Rapidului de pe teren propriu. Diana Şucu a fost surprinsă deseori în timp ce cânta cu emoţie imnul clubului. Se pare că implicarea soţiei lu Dan Şucu la Rapid e una mai mare.

Dezvăluiri incendiare! Diana, soţia lui Dan Şucu, participă la şedinţele de la Rapid

Sursa citată susţine că Diana Şucu participă şi la şedintele de la club, alături de soţul său şi de ceilalţi factori de decizie din Giuleşti. „Uneori exprimă și opinii despre partidă, despre fotbaliști”, au dezvăluit surse din club pentru gsp.ro. Mai mult, soţia lui Dan Şucu ar fi avut şi o replică pentru un rival care contesta arbitrajul în timpul unui meci.

„Da, dar și jucătorii ar trebui să reziste, să nu se mai vaite atât!” ar fi spus Diana Şucu.

Dan Șucu a devenit acționar majoritar la Rapid

A avut loc o schimbare majoră la Rapid, după ceDan Șucu a devenit acționar majoritar la clubul din Giulești! La clubul de sub Grant a avut loc o majorare a capitalului social. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al giuleștenilor, unde se precizează faptul că Șucu va deține de acum 70% din procentele clubului.

Reclamă

Șucu a declarat că obiectivul Rapidului în următorii ani va fi clasarea pe podium în fiecare sezon. De asemenea, acționarul majoritar al clubului giuleștean a mărturisit că se vor face investiții considerabile la echipa de sub Grant.

„Începând cu sezonul 2023-2024 al Ligii 1, şi toţi anii care vor urma după, Rapid va lupta pentru a fi totdeauna pe podium, şi poate chiar pentru a câştiga campionatul. Ca acţionari, am promis suporterilor că vom face tot ce depinde de noi pentru a realiza acest deziderat. Mai sunt, însă, cel puţin alte cinci echipe care au aceeaşi ambiţie.

Investesc deja mult şi devin din ce în ce mai puternice. De fapt, întreaga Ligă 1 îşi ridică standardul de competitivitate, iar acest lucru ne obligă şi pe noi să fim mai agresivi din punct de vedere financiar. Anul acesta, dar şi în următorii doi ani, vom investi sume importante de bani, mai mari decât ne-am propus iniţial, pentru a avea convingerea că echipa noastră intră cu şanse reale în lupta pentru câştigarea titlului de campioană a României”, a declarat Dan Șucu, conform site-ului oficial al clubului vişiniu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 17:11 LIVE VIDEOCalificările din Etapa de Formula 2 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” Vezi toate știrile
Citește și