Închide meniul

Schimbare majoră la Rapid! Dan Șucu a devenit acționar majoritar: „Vom lupta să fim mereu pe podium!”

Viviana Moraru Publicat: 12 iunie 2023, 13:23

Reclamă
Schimbare majoră la Rapid! Dan Șucu a devenit acționar majoritar: Vom lupta să fim mereu pe podium!”

Când va semna noul portar al lui Rapid

Victor Angelescu și Dan Șucu / Hepta

A avut loc o schimbare majoră la Rapid, după ce Dan Șucu a devenit acționar majoritar la clubul din Giulești! La clubul de sub Grant a avut loc o majorare a capitalului social. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al giuleștenilor, unde se precizează faptul că Șucu va deține de acum 70% din procentele clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu a preluat-o pe Rapid în urmă cu un an, însă până astăzi deține jumătate din acțiunile clubului. Cealaltă jumătate îi revenea lui Victor Angelescu, care acum are 30% din acțiuni.

Schimbare majoră la Rapid, Dan Șucu a devenit acționar majoritar

Rapid a anunțat că a ajuns la un capital social în valoare de 50 de milioane de lei, după majorarea cu 24 de milioane de lei. Ca urmare a acestui fapt, Dan Șucu a devenit acționar majoritar și anunță că vor exista investiții masive la club. Giuleștenii au început în forță campania de achiziții din această vară.

Acţionarii clubului FC Rapid au decis astăzi majorarea capitalului social şi, implicit, a investiţiei, cu încă 24 de milioane lei. Urmare a acestei decizii, valoarea totală a capitalului social este de 50 de milioane lei.

Contribuţiile la această majorare vor fi în cote diferite, astfel încât noua structură a acţionariatului este următoarea: Dan Şucu va deţine 70% din acţiuni, iar Victor Angelescu, 30%”, se arată în anunțul postat de cei de la Rapid.

Reclamă
Reclamă 4

Dan Șucu: „Vom investi sume importante de bani!”

De asemenea, Șucu a declarat că obiectivul Rapidului în următorii ani va fi clasarea pe podium în fiecare sezon. De asemenea, acționarul majoritar al clubului giuleștean a mărturisit că se vor face investiții considerabile la echipa de sub Grant.

„Începând cu sezonul 2023-2024 al Ligii 1, şi toţi anii care vor urma după, Rapid va lupta pentru a fi totdeauna pe podium, şi poate chiar pentru a câştiga campionatul. Ca acţionari, am promis suporterilor că vom face tot ce depinde de noi pentru a realiza acest deziderat. Mai sunt, însă, cel puţin alte cinci echipe care au aceeaşi ambiţie.

Investesc deja mult şi devin din ce în ce mai puternice. De fapt, întreaga Ligă 1 îşi ridică standardul de competitivitate, iar acest lucru ne obligă şi pe noi să fim mai agresivi din punct de vedere financiar. Anul acesta, dar şi în următorii doi ani, vom investi sume importante de bani, mai mari decât ne-am propus iniţial, pentru a avea convingerea că echipa noastră intră cu şanse reale în lupta pentru câştigarea titlului de campioană a României”, a declarat Dan Șucu.

Reclamă

Ce a declarat și Victor Angelescu, după schimbarea de la Rapid

Cu toții ne dorim ca Rapidul să aibă obiective mărețe, să se bată pentru titlul de campioană în fiecare sezon, să devină o forță a campionatului si să joace an de an în cupele europene. Pentru a se realiza acest lucru este nevoie de seriozitate și multă muncă din partea tuturor celor implicați în acest club și, implicit, de investiții din partea acționarilor.

Această marire de capital este dovada noastră de seriozitate și profesionalism, și așteptăm aceleași lucruri în toate departamentele clubului și la toți angajații. Doar așa putem fi cei mai buni!

Noua structură de împărțire a procentelor în club este mai aproape de realitate și de posibilitățile fiecărui acționar, în acest moment. Așa cum am stabilit la începutul colaborării, nevoile si obiectivele clubului trebuie să primeze în tot ceea ce facem. Forța Rapid!”, a spus și Victor Angelescu, conform sursei citate mai sus.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:52

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și