Închide meniul

Alexandru Pantea, mesaj războinic înainte de Nordsjaelland – FCSB. Ce a spus despre comparaţia cu Roberto Carlos

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 august 2023, 19:34

Reclamă
Alexandru Pantea, mesaj războinic înainte de Nordsjaelland – FCSB. Ce a spus despre comparaţia cu Roberto Carlos

Alexandru Pantea, mesaj războinic înainte de Nordsjaelland - FCSB

Alexandru Pantea, la confernţa de presă / AntenaSport

Alexandru Pantea a transmis un mesaj războinic înainte de returul Nordsjaelland – FCSB, din turul 3 preliminar al Conference League. Meciul Nordsjaelland – FCSB, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League, va fi mâine, de la ora 20:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roş-albaştrii au avut mari probleme în prima manşă, pe stadionul din Ghencea. Chiar dacă au fost încurajaţi de aproximativ 28.000 de fani, vicecampionii României nu au reuşit niciun şut pe spaţiul porţii. Mai mult, adversarii au şutat în bară în prelungirile partidei.

Alexandru Pantea, mesaj războinic înainte de Nordsjaelland – FCSB

Ajuns titular în flancul drept al defensivei, Alexandru Pantea nu se teme înaintea disputei de pe terenul lui Nordsjaelland. Fundaşul de 19 ani e gata să o ducă pe FCSB la un pas de grupe.

Ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă bună, dar cred că dacă facem ce am pregătit nu o să avem probleme. Din ce aţi văzut, nu sunt de speriat, am avut şi noi ocazii, am pasat. Sunt o echipă bună!

Am pregătit meciul destul de bine, am făcut antrenament şi pe teren sintetic, şi pe iarbă. Cred că suntem destul de pregătiţi pentru acest meci.

Reclamă

(Reporter: Antrenorul lor spunea că te-a remarcat la primul meci, că nu se aştepta să joci) Nu ştiu de ce nu se aştepta să joc, el foloseşte o echipă cu jucători de vârsta mea, mai mici. Îi mulţumesc că m-a remarcat.

Eu nu simt presiune, nu simt nimic, doar plăcere de a juca fotbal„, a declarat Alexandru Pantea.

Pantea este unul dintre jucătorii remarcaţi de Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor l-a comparat cu Roberto Carlos şi se aşteaptă să îl vândă cu zeci de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Gigi Becali te-a lăudat, a zis că eşti Roberto Carlos. Ajung la urechile tale aceste declaraţii, te motivează?) Ajung, da, dar e problema dânsului. Eu când intru în teren trebuie să-mi fac treaba cât de bine pot şi după vin astea.

Pentru noi, jucătorii este important să jucăm şi în cupele europene, şi în campionat. Nu ar trebui să lăsăm deoparte Europa şi să ne concentrăm pe campionat. Trebuie să fim montaţi la fiecare meci, nu contează unde jucăm„, a spus fundaşul FCSB-ului.

Pantea are o cotă de piaţă de 650.000 de euro potrivit transfermarkt.com.

Gigi Becali l-a lăudat pe Alexandru Pantea, după FCSB – CFR Cluj 1-0: „E Roberto Carlos”

Gigi Becali l-a comparat pe tânărul fotbalist din lotul echipei sale cu Roberto Carlos. Patronul celor de la FCSB este de părere că evoluțiile lui Alexandru Pantea sunt excelente și că în viitor va putea pleca de la actuala vicecampioană a României pe o sumă impresionantă pentru orice club din țara noastră.

De asemenea, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că nu se gândește să îi găsească un locuitor tânărului jucător, pentru că acesta are evoluții bune în tricoul „roș-albastru”.

Pantea este Roberto Carlos! Pantea va pleca pe bani… Pantea va pleca pe milioane de două cifre. Ce înseamnă două cifre? Unu și pe urmă încă ceva. Pantea va pleca pe milioane multe”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă de la palatul din Aleea Alexandru.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și