Închide meniul

Gigi Becali l-a lăudat pe Alexandru Pantea, după FCSB – CFR Cluj 1-0: „E Roberto Carlos”

Alex Ioniță Publicat: 7 august 2023, 13:16

Reclamă
Gigi Becali l-a lăudat pe Alexandru Pantea, după FCSB – CFR Cluj 1-0: E Roberto Carlos”

Gigi Becali l-a lăudat pe Alexandru Pantea, după FCSB - CFR Cluj 1-0

Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali l-a lăudat pe Alexandru Pantea, după FCSB – CFR Cluj 1-0. Patronul celor de la FCSB s-a declarat mulțumit de tânărul jucător din lotul lui Elias Charalambous și consideră că acesta va pleca de la vicecampioană pe o sumă mare de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 1-0, în etapa a 4-a a Ligii 1. Echipa lui Elias Charalambous a marcat cu un succes revenirea pe stadionul „Steaua”, după o pauză de 8 ani, spre bucuria miilor de fani care s-au aflat în tribunele arenei din Ghencea.

Gigi Becali l-a lăudat pe Alexandru Pantea, după FCSB – CFR Cluj 1-0. Latifundiarul l-a comparat pe fotbalist cu Roberto Carlos

Gigi Becali l-a comparat pe tânărul fotbalist din lotul echipei sale cu Roberto Carlos. Patronul celor de la FCSB este de părere că evoluțiile lui Alexandru Pantea sunt excelente și că în viitor va putea pleca de la actuala vicecampioană a României pe o sumă impresionantă pentru orice club din țara noastră. De asemenea, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că nu se gândește să îi găsească un locuitor tânărului jucător, pentru că acesta are evoluții bune în tricoul „roș-albastru”.

„Pantea este Roberto Carlos! Pantea va pleca pe bani… Pantea va pleca pe milioane de două cifre. Ce înseamnă două cifre? Unu și pe urmă încă ceva. Pantea va pleca pe milioane multe”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă de la palatul din Aleea Alexandru.

Alexandru Pantea a reușit să adune 39 de partide în tricoul FCSB-ului, de când este legitimat la echipă. În cadrul acestor meciuri a reușit să ofere 3 pase decisive, dar nu a marcat momentan niciun gol. A fost împrumutat și la Hermannstadt, în sezonul 2021-2022. În momentul de față, fotbalistul de 19 ani este cotat la 650.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

FCSB – CFR Cluj 1-0. Andrea Compagno, decisiv pentru echipa lui Elias Charalambous

FCSB – CFR Cluj 1-0. Andrea Compagno a fost eroul celor de la FCSB la revenirea roş-albaştrilor în Ghencea. Atacantul italian a fost cel care a obţinut penalty-ul şi tot el a fost cel care l-a transformat.

Andrea Compagno a ajuns la al doilea meci consecutiv în care marchează în Liga 1, după ce etapa trecută a înscris şi la Galaţi. FCSB are punctaj maxim după primele patru etape.

La revenirea pe stadionul Ghencea, după opt ani de pauză, FCSB a avut posesia în prima repriză a meciului cu echipa lui Mandorlini, CFR Cluj, dar cea mai mare ocazie a unei prime părţi animate au ratat-o clujenii, la bara lui Muhar, din minutul 19. Gazdele au replicat prin şuturile de la distanţă ale lui Şut şi Pantea, dar scorul pauzei a fost 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

În partea secundă, în minutul 64, la un duel Cvek-Compagno desfăşurat în careul oaspeţilor, jucătorul bucureştenilor a căzut şi arbitrul Marcel Bîrsan a dictat penalti. Analiza VAR a confirmat decizia arbitrului şi Compagno a transformat lovitura de pedeapsă, deschizând scorul.

După gol FCSB a mai avut o ocazie la şutul lui Octavian Popescu, din minutul 74, dar cele două echipe nu au mai reuşit să marcheze şi FCSB a bifat a patra victorie din patru meciuri în Superligă. Echipa lui Elias Charalambous este lider în clasament, cu 12 puncte. CFR Cluj ocupă poziţia a patra, cu 7 puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și