Închide meniul
Foto

Imagini de la antrenamentul oficial al lui FCSB în Danemarca. Nordsjaelland – FCSB e pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 16 august 2023, 20:13

Reclamă
Imagini de la antrenamentul oficial al lui FCSB în Danemarca. Nordsjaelland – FCSB e pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Imagini de la antrenamentul oficial al lui FCSB în Danemarca

FCSB, la antrenamentul de dinainte de meciul cu Nordsjaelland / AntenaSport

Imagini de la antrenamentul oficial al lui FCSB în Danemarca. Florinel Coman şi colegii lui s-au pregătit exemplar înainte de returul cu Nordsjaelland.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul Nordsjaelland – FCSB, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League, va fi mâine, de la ora 20:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Imagini de la antrenamentul oficial al lui FCSB în Danemarca

Elevii lui Elias Charalambous sunt pregătiţi de duelul extrem de dificil de mâine. În tur a fost 0-0, iar totul se va decide în returul din Danemarca.

Alexandru Pantea a transmis un mesaj războinic înainte de returul Nordsjaelland – FCSB, din turul 3 preliminar al Conference League, meci transmis exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ajuns titular în flancul drept al defensivei, Alexandru Pantea nu se teme înaintea disputei de pe terenul lui Nordsjaelland. Fundaşul de 19 ani e gata să o ducă pe FCSB la un pas de grupe.

Reclamă

Ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă bună, dar cred că dacă facem ce am pregătit nu o să avem probleme. Din ce aţi văzut, nu sunt de speriat, am avut şi noi ocazii, am pasat. Sunt o echipă bună!

Am pregătit meciul destul de bine, am făcut antrenament şi pe teren sintetic, şi pe iarbă. Cred că suntem destul de pregătiţi pentru acest meci.

(Reporter: Antrenorul lor spunea că te-a remarcat la primul meci, că nu se aştepta să joci) Nu ştiu de ce nu se aştepta să joc, el foloseşte o echipă cu jucători de vârsta mea, mai mici. Îi mulţumesc că m-a remarcat.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu simt presiune, nu simt nimic, doar plăcere de a juca fotbal”, a declarat Alexandru Pantea.

Ora de start a meciului FC Nordsjaelland – FCSB a fost modificată! Anunţul formaţiei din Danemarca

Ora de start a meciului FC Nordsjaelland – FCSB a fost modificată! Manşa a doua din turul 3 preliminar Conference League, programată iniţial de la ora 19:30 (ora României), va începe la ora 20:00.

Anunţul a fost făcut de formaţia din Danemarca în cursul zilei de luni. Joi, FCSB va juca în deplasare, în încercarea de a obţine calificarea în play-off-ul Conference League. În meciul tur, disputat pe stadionul Steaua, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0.

FC Nordsjaelland a făcut anunţul în cursul zilei de luni, prin intermediul contului oficial de Facebook:

„Joi, meciul decisiv pentru calificarea în play-off-ul Conference League, când FCSB vine în vizită. Vă rugăm să reţineţi că ora meciului a fost schimbată la ora 19:00 (ora 20:00, ora României)”, au scris danezii pe contul de Facebook.

FCSB şi FC Nordsjaelland au încheiat la egalitate prima manşă din turul 3 preliminar Conference League, scor 0-0. Partida a avut loc pe stadionul Steaua, cu 28.000 de spectatori, dar FCSB nu a reuşit să înscrie, chiar dacă a evoluat cu un om în plus în ultima jumătate de oră.

Partida se va disputa pe Right to Dream Park din Farum, arenă cu o capacitate de 10.300 de locuri. Organizatorii danezi speră ca la partida de joi să asiste peste 9000 de spectatori. Right to Dream Park este o arenă care dispune de gazon artificial.

Reclamă

 

 

 

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și