Închide meniul
NEWS ALERT

Ora de start a meciului FC Nordsjaelland – FCSB a fost modificată! Anunţul formaţiei din Danemarca

Alex Masgras Publicat: 14 august 2023, 19:15

Reclamă
Ora de start a meciului FC Nordsjaelland – FCSB a fost modificată! Anunţul formaţiei din Danemarca

Ora de start a meciului FC Nordsjaelland - FCSB a fost modificată

FCSB - Nordsjaelland / Profimedia

Ora de start a meciului FC Nordsjaelland – FCSB a fost modificată! Manşa a doua din turul 3 preliminar Conference League, programată iniţial de la ora 19:30 (ora României), va începe la oar 20:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul a fost făcut de formaţia din Danemarca în cursul zilei de luni. Joi, FCSB va juca în deplasare, în încercarea de a obţine calificarea în play-off-ul Conference League. În meciul tur, disputat pe stadionul Steaua, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Ora de start a meciului FC Nordsjaelland – FCSB a fost modificată! Anunţul formaţiei din Danemarca

FC Nordsjaelland a făcut anunţul în cursul zilei de luni, prin intermediul contului oficial de Facebook:

„Joi, meciul decisiv pentru calificarea în play-off-ul Conference League, când FCSB vine în vizită. Vă rugăm să reţineţi că ora meciului a fost schimbată la ora 19:00 (ora 20:00, ora României)”, au scris danezii pe contul de Facebook.

FCSB şi FC Nordsjaelland au încheiat la egalitate prima manşă din turul 3 preliminar Conference League, scor 0-0. Partida a avut loc pe stadionul Steaua, cu 28.000 de spectatori, dar FCSB nu a reuşit să înscrie, chiar dacă a evoluat cu un om în plus în ultima jumătate de oră.

Reclamă

Partida se va disputa pe Right to Dream Park din Farum, arenă cu o capacitate de 10.300 de locuri. Organizatorii danezi speră ca la partida de joi să asiste peste 9000 de spectatori. Right to Dream Park este o arenă care dispune de gazon artificial.

Nordsjaelland şi-a distrus adversara din campionat înaintea returului cu FCSB din Conference League

Nordsjaelland şi-a distrus adversara din campionat înaintea returului cu FCSB din Conference League. Danezii au câştigat cu 5-0 partida cu Randers.

Nordsjaelland este în formă maximă înaintea returului cu FCSB. Danezii au făcut spectacol în ultimul meci din campionat şi s-au impus cu 5-0.

Reclamă 4 / 0/3

Nordsjaelland a deschis scorul cu Randers după autogolul lui Bjorkengren. Ultimele 25 de minute au fost fabuloase pentru adversara echipei lui Charalambous.

Antman (65), Tverskov (72), Schandorf (81) și Nagalo (89) au dus scorul la un incredibil 5-0. Returul din turul al treilea preliminar din Conference League se va disputa joi, de la ora 19:30, şi va fi în format live text pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și