Închide meniul

Charalambous riscă totul în Nordsjaelland – FCSB! I-a trimis în teren pe Compagno şi Miculescu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 august 2023, 21:16

Reclamă
Charalambous riscă totul în Nordsjaelland – FCSB! I-a trimis în teren pe Compagno şi Miculescu

Elias Charalambous riscă totul în partida cu Nordsjaelland

Andrea Compagno, în tricoul lui FCSB / Profimedia

Charalambous riscă totul în Nordsjaelland – FCSB. La pauză a făcut două schimbări ultra-ofensive pentru a răsturna rezultatul şi a întoarce soarta calificării. Nordsjaelland – FCSB e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Condusă cu 1-0 la pauză, Elias Charalambous a decis că echipa sa trebuie să rişte. Şi a făcut două schimbări ofensive. Astfel, Au intrat pe teren Andrea Compagno şi Davi Miculescu şi au ieşit Octavian Popescu şi Ovidiu Popescu.

Charalambous riscă totul în FCSB – Nordsjaelland

Octavian Popescu a avut o prestaţie ştearsă în prima repriză a partidei cu Nordsjaelland şi a fost schimbat la pauză. Mai mult, Charalambous a decis că e momentul să îl scoată şi pe Ovidiu Popescu pentru a pune mai multă presiune pe apărarea danezilor.

Florinel Coman şi Adrian Şut, ratări uriaşe în debutul meciului!

Florinel Coman şi Adrian Şut au semnat ratări uriaşe în startul returului cu danezii. Cei doi jucători ai vicecampioanei ar fi putut deschide scorul în confruntarea din preliminariile Conference League.

Partida decisivă pentru calificarea în play-off-ul Conference League, Nordsjaelland – FCSB, se vede în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro.

Reclamă

FCSB a început în forţă duelul cu Nordsjaelland. În minutul 9, Florinel Coman a semnat o dublă ocazie pentru roş-albaştri

Mai întâi, „Mbappe de România” a primit o pasă în adâncime de la Risto Radunovic. Mijlocaşul a şutat în blocajul unui apărător al celor de la Nordsjaelland.

Ulterior, balonul a revenit la Florinel Coman, după ce a primit o pasă de Darius Olaru. Extrema roş-albastră nu a stat prea mult timp pe gânduri, şi a şutat superb, de la marginea careului. Balonul a fost respins in extremis de portarul danezilor, peste bara transversală.

Reclamă 4 / 0/3

Vezi mai jos video cu ratările lui Florinel Coman

Ulterior, la şase minute după ratările lui Florinel Coman, Adrian Şut a avut şi el şansa de a deschide scorul. Mijlocaşul FCSB-ului a primit balonul aproape la mijlocul terenului, şi a avansat spre poarta danezilor. Dintre cinci adversari, Şut a şutat puternic spre Hansen, însă portarul a respins în cele din urmă balonul.

Vezi mai jos video cu ratarea lui Adrian Şut

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric Vezi toate știrile
Citește și