Închide meniul
VIDEO

Nordsjaelland – FCSB 2-0! Roş-albaştrii, eliminaţi din Conference League! Meciul a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 august 2023, 21:53

Reclamă
Nordsjaelland – FCSB 2-0! Roş-albaştrii, eliminaţi din Conference League! Meciul a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Nordsjaelland - FCSB 2-0, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Florinel Coman, în timpul meciului tur cu danezii / Profimediaimages

Nordsjaelland – FCSB 2-0, meciul din turul al treilea preliminar din Conference League s-a văzut pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Roş-albaştrii au fost eliminaţi din Conference League. Vicecampioana a terminat partida cu danezii în inferioritate numerică, după eliminarea lui Vlad Chiricheş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a început în forţă duelul retur cu Nordsjaelland. Florinel Coman şi Adrian Şut au avut ratări uriaşe în debutul primei reprize, însă în minutul 42, danezii au beneficiat de un penalty după un fault comis de Alexandru Pantea. Ingvartsen a executat perfect de la punctul cu var.

Ulterior, FCSB a rămas în inferioritate numerică, după ce Vlad Chiricheş a încasat al doilea cartonaş galben, în minutul 62. Nordsjaelland a majorat diferenţa pe tabelă în minutul 85, acelaşi Ingvarsten reuşind să marcheze.

Nordsjaelland – FCSB 2-0, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Final! Nordsjaelland – FCSB 2-0! Roş-albaştrii au fost eliminaţi din preliminariile Conference League. Nordsjaelland s-a impus cu scorul de 2-0, la general.

Min. 85: Nordsjaelland – FCSB 2-0! Danezii au majorat diferenţa, după un gol marcat de Ingvartsen! Atacantul a marcat cu un şut de la marginea careului, după o fază superbă creată de danezi.

Reclamă

Min. 74: Ocazie Nordsjaelland! Ştefan Târnovanu a avut din nou o intervenţie salvatoare, la şutul din faţa porţii a lui Ingvartsen.

Min. 72: Ocazie Nordsjaelland! Ştefan Târnovanu a salvat-o din nou pe FCSB, cu o intervenţie sigură.

Min. 68: Ocazie Nordsjaelland! Ingvartsen a şutat puternic, de la marginea careului, însă balonul a trecut peste poarta apărată de Ştefan Târnovanu.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 62: Cartonaş roşu pentru Vlad Chiricheş! Fundaşul roş-albaştrilor l-a faultat pe Diamande şi a încasat cel de-al doilea cartonaş galben.

Min. 58: Ocazie Nordsjaelland! Ingvartsen a şutat periculos spre poarta FCSB-ului, însă balonul a fost deviat în cele din urmă în corner.

Min. 46: A început repriza secundă dintre Nordsjaelland – FCSB. Două schimbări efectuate la gruparea roş-albastră, la pauză. Andrea Compagno i-a luat locul lui Octavian Popescu, în timp ce David Miculescu a intrat în locul lui Ovidiu Popescu.

Pauză! Nordsjaelland o conduce cu scorul de 1-0 pe FCSB, după primele 45 de minute de joc.

Min. 42: Nordsjaelland – FCSB 1-0! Ingvartsen l-a executat pe Ştefan Târnovanu de la 11 metri, iar danezii au preluat conducerea pe tabela de marcaj.

Min. 41: Penalty pentru Nordsjaelland! Alexandru Pantea l-a faultat Diomande, iar arbitrul a dictat lovitură de la punctul cu var!

Min. 38: Ocazie FCSB! Darius Olaru l-a driblat superb pe Hey, la marginea careului. Şutul căpitanului de la FCSB s-a scurs prin faţa porţii lui Nordsjaelland, respins de portarul danezilor.

Reclamă

Min. 15: Ocazie FCSB! Adrian Şut a şutat de la marginea careului, însă balonul s-a scurs pe lângă poarta danezilor, respins de portarul lui Nordsjaelland.

Min. 10: Ocazie Nordsjaelland! Danezii au avut un contraatac fulger, Antman şutând spre poarta lui Târnovanu. Pantea a respins in extremis, aproape de pe linia porţii.

Min. 9: Dublă ocazie pentru FCSB! Mai întâi, Florinel Coman a sutat în blocaj, ulterior balonul i-a revenit şi a şutat puternic spre poarta danezilor. Balonul a fost respins în corner de către portarul celor de la Nordsjaelland.

Min. 3: Ocazie Nordsjaelland! Nuamah l-a driblat uşor pe Vlad Chiricheş şi a şutat spre poarta FCSB-ului. Balonul a fost reţinut în cele din urmă de Ştefan Târnovanu.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start: 

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheş, Radunovic – Djokovic, Şut, Ov. Popescu – Olaru – Oct. Popescu, Fl. Coman.

Nordsjaelland: Hansen – Villadsen, Hanse, Hey, Frese – Svensson, Tverskov, Diamande – Nuamah, Ingvartsen, Antman.

UPDATE Lovitură dură pentru FCSB. Alexandru Băluţă a suferit o entorsă şi nu va juca cu Nordsjaelland. Detalii AICI.

UPDATE Nordsjaelland – FCSB LIVE VIDEO. Gigi Becali „sparge banca” dacă echipa se califică: „Aduce 3 jucători!” Detalii AICI.

UPDATE Revenire importantă la Nordsjaelland, înaintea returului cu FCSB! Jucătorul cumpărat cu 3 milioane de euro e apt de joc. Detalii AICI.

UPDATE Mesajul clubului Nordsjaelland pentru fanii FCSB

Dragi fani ai FCSB,

Abia așteptăm să vă primim pe stadionul „Right to Dream Park”, joi seara. De asemenea, trebuie să transmitem anumite informații către cei care călătoresc în Danemarca pentru a-și susține echipa.
Sectorul oaspeților se va deschide la ora 17:00 (n.r. – 18:00, ora României).
Purtarea însemnelor clubului oaspete va fi permisă numai în sectorul destinat fanilor FCSB. Dacă aveți un bilet cumpărat în altă zonă a arenei, vă putem muta împreună cu ceilalți fani ai FCSB în sectorul aferent.
Ne vedem joi și sperăm să vedem un meci frumos!”, au transmis cei de la Nordsjaelland, într-un comunicat, înainte de Nordsjaelland – FCSB.

UPDATE Avertismentul antrenorului lui Nordsjaelland înainte de meciul cu FCSB: „Am lucrat la asta în ultimele zile”

UPDATE Ilie Dumitrescu e optimist înainte de Nordsjaelland – FCSB: „Sunt speranţe”

În tur, FCSB – Nordsjaelland a fost 0-0

FCSB avea victorii pe linie în acest sezon, dar Nordsjaelland i-a stricat seria. Echipa lui Gigi Becali are acum şansa să îşi ia revanşa.

E doar fotbal. Sunt două echipe, una merge mai departe, alta nu. Nu există tragedii în fotbal pentru mine. Nu trebuie să sărbătorim prea tare când câștigăm sau să considerăm că e o tragedie dacă nu reușim. Domnul Becali vrea să câștigăm titlul, e normal, dar eu cred că toate competițiile sunt importante„, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

FCSB l-a pierdut pe Malcom Edjouma, care a plecat în Italia pentru a semna cu Bari. În schimb, se amână debutul lui Siyabonga Ngezana la FCSB.

Doar Ngezana nu a venit cu noi, a avut acea problemă cu viza. Edjouma nu a făcut deplasarea, e istorie pentru club, a plecat. E un jucător bun, îi doresc succes în viitor. Alex Băluță poate juca, toți fotbaliștii sunt recuperați. Nu avem niciun accidentat„, a precizat antrenorul din acte al FCSB-ului.

Cum arată echipele probabile la Nordsjaelland – FCSB:

Nordsjaelland: A. Hansen – Villadsen, K. Hansen, Jensen-Abbew, Frese – Diomande, Tverskov, D Svensson – Nuamah, Ingvartsen, Osman

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Djokovic, Ov. Popescu, Olaru – Oct. Popescu, Băluță, Coman

Returul cu Nordsjaelland are o miză financiară uriaşă pentru FCSB. O calificare în play-off aduce 200.000 de euro în plus în conturile vicecampioanei din Liga 1. Roş-albaştrii au asiguraţi 550.000 de auro, dar dacă trec de danezi sunt siguri de 750.000 de euro. O calificarea în grupe ar însemna recompensarea cu 3 milioane de euro!

Partida se va disputa pe Right to Dream Park din Farum, arenă cu o capacitate de 10.300 de locuri. Organizatorii danezi speră ca la partida de joi să asiste peste 9000 de spectatori. Right to Dream Park este o arenă care dispune de gazon artificial.

În cazul în care FCSB va trece de danezi, pe vicecampioana României o așteaptă o dublă cu învingătoarea dintre Sabah și Partizan. În tur, azerii s-au impus pe teren propriu, cu 2-0. Rămâne de văzut dacă aceștia vor profita de succes în returul din Serbia.

Alexandru Pantea, mesaj războinic înainte de Nordsjaelland – FCSB

Ajuns titular în flancul drept al defensivei, Alexandru Pantea nu se teme înaintea disputei de pe terenul lui Nordsjaelland. Fundaşul de 19 ani e gata să o ducă pe FCSB la un pas de grupe.

Ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă bună, dar cred că dacă facem ce am pregătit nu o să avem probleme. Din ce aţi văzut, nu sunt de speriat, am avut şi noi ocazii, am pasat. Sunt o echipă bună!

Am pregătit meciul destul de bine, am făcut antrenament şi pe teren sintetic, şi pe iarbă. Cred că suntem destul de pregătiţi pentru acest meci.

(Reporter: Antrenorul lor spunea că te-a remarcat la primul meci, că nu se aştepta să joci) Nu ştiu de ce nu se aştepta să joc, el foloseşte o echipă cu jucători de vârsta mea, mai mici. Îi mulţumesc că m-a remarcat.

Eu nu simt presiune, nu simt nimic, doar plăcere de a juca fotbal„, a declarat Alexandru Pantea.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și