Închide meniul

Lazslo Dioszegi, dezvăluiri incredibile după Aktobe – Sepsi 0-1: „A trebuit să intervină poliţia! Abia am scăpat”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 august 2023, 22:52

Reclamă
Lazslo Dioszegi, dezvăluiri incredibile după Aktobe – Sepsi 0-1: „A trebuit să intervină poliţia! Abia am scăpat

Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"

Laszlo Dioszegi, în timpul unui interviu / Antena Sport

Lazslo Dioszegi a făcut dezvăluiri incredibile după Aktobe – Sepsi 0-1. Echipa din Sfântu Gheorghe s-a calificat în playoff-ul Conference League, acolo unde o va întâlni pe Bodo Glimt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lazslo Dioszegi a spus că a trecut prin momente dificile la finalul partidei. Fanii gazdelor nu au digerat eliminarea şi se pare că au făcut scandal.

Lazslo Dioszegi, dezvăluiri incredibile după Aktobe – Sepsi 0-1

A trebuit să intervină poliția, abia am reușit să scăpăm de aici. Lor nu le-a picat bine că ne-am calificat noi, dar nu e nicio problemă. Am stat vreo 30 de minute până să ieșim. Am stat în mijlocul galeriei lor, dar nu ne plângem. Aruncau sticle şi toate prostiile. Mergem cu încredere în Norvegia. Jucătorii o să aibă primă, dar trebuie să o stabilim. Toţi au fost magnifici. Şi portarul a fost extrardinar. Aşteptam mai mult de la atacanţi, dar să fiu sincer Safranko a fugit cât pentru două meciuriCel mai important e că am reușit să învingem. Vom pleca mâine dimineață, la 10:00, așa a fost charterul. Bem un pahăr de vin, dar nu exagerăm”, a spus Lazslo Dioszegi la digisport.ro.

Jucătorii lui Liviu Ciobotariu au scris istorie şi s-au calificat în play-off-ul Conference League

Meciul de la Aktobe, dintre vicecampioana Kazahstanului şi Sepsi a început cu cele două echipe tatonându-se. Safranko şi-a reglat tirul în minutul 27, cu o lovitură de cap pe lângă poarta, iar minutul 29 a adus cea mai mare ocazie de până atunci, China a şutat din careu, dar Niczuly a avut o intervenţie extraordinară, scoţând în corner. Pe final de repriză, minutul 42, Safranko a scăpat singur cu Pokatilov, dar portarul gazdelor l-a blocat pe slovac, iar lobul de la distanţă al lui Alimi nu a prins spaţiul porţii.

Sepsi a trecut pe lângă gol în minutul 61, când Pokatilov a intervenit salutar la şutul lui Nicolae Păun. În minutul 66, acelaşi Nicolae Păun a înscris cu o lovitură de cap la un corner şi Sepsi deschidea scorul. Până la final, gazdele nu au reuşit să înscrie, chiar dacă Andres Dumitrescu a avut o intervenţie foarte bună în minutul 90+6, scoţând mingea din faţa lui Gadrani şi Sepsi merge în play-off-ul Conference League. Viitoarea adversară a lui Sepsi va fi echipa norvegiană Bodo Glimt.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” Vezi toate știrile
Citește și