Închide meniul

Lazslo Dioszegi, dezvăluiri incredibile după Aktobe – Sepsi 0-1: „A trebuit să intervină poliţia! Abia am scăpat”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 august 2023, 22:52

Lazslo Dioszegi, dezvăluiri incredibile după Aktobe – Sepsi 0-1: „A trebuit să intervină poliţia! Abia am scăpat

Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"

Laszlo Dioszegi, în timpul unui interviu / Antena Sport

Lazslo Dioszegi a făcut dezvăluiri incredibile după Aktobe – Sepsi 0-1. Echipa din Sfântu Gheorghe s-a calificat în playoff-ul Conference League, acolo unde o va întâlni pe Bodo Glimt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lazslo Dioszegi a spus că a trecut prin momente dificile la finalul partidei. Fanii gazdelor nu au digerat eliminarea şi se pare că au făcut scandal.

Lazslo Dioszegi, dezvăluiri incredibile după Aktobe – Sepsi 0-1

A trebuit să intervină poliția, abia am reușit să scăpăm de aici. Lor nu le-a picat bine că ne-am calificat noi, dar nu e nicio problemă. Am stat vreo 30 de minute până să ieșim. Am stat în mijlocul galeriei lor, dar nu ne plângem. Aruncau sticle şi toate prostiile. Mergem cu încredere în Norvegia. Jucătorii o să aibă primă, dar trebuie să o stabilim. Toţi au fost magnifici. Şi portarul a fost extrardinar. Aşteptam mai mult de la atacanţi, dar să fiu sincer Safranko a fugit cât pentru două meciuriCel mai important e că am reușit să învingem. Vom pleca mâine dimineață, la 10:00, așa a fost charterul. Bem un pahăr de vin, dar nu exagerăm”, a spus Lazslo Dioszegi la digisport.ro.

Jucătorii lui Liviu Ciobotariu au scris istorie şi s-au calificat în play-off-ul Conference League

Meciul de la Aktobe, dintre vicecampioana Kazahstanului şi Sepsi a început cu cele două echipe tatonându-se. Safranko şi-a reglat tirul în minutul 27, cu o lovitură de cap pe lângă poarta, iar minutul 29 a adus cea mai mare ocazie de până atunci, China a şutat din careu, dar Niczuly a avut o intervenţie extraordinară, scoţând în corner. Pe final de repriză, minutul 42, Safranko a scăpat singur cu Pokatilov, dar portarul gazdelor l-a blocat pe slovac, iar lobul de la distanţă al lui Alimi nu a prins spaţiul porţii.

Sepsi a trecut pe lângă gol în minutul 61, când Pokatilov a intervenit salutar la şutul lui Nicolae Păun. În minutul 66, acelaşi Nicolae Păun a înscris cu o lovitură de cap la un corner şi Sepsi deschidea scorul. Până la final, gazdele nu au reuşit să înscrie, chiar dacă Andres Dumitrescu a avut o intervenţie foarte bună în minutul 90+6, scoţând mingea din faţa lui Gadrani şi Sepsi merge în play-off-ul Conference League. Viitoarea adversară a lui Sepsi va fi echipa norvegiană Bodo Glimt.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și