Închide meniul
Foto

Cine sunt femeile care l-au scos din minți pe Gigi Becali! Divele arată senzaţional

Publicat: 19 august 2023, 12:43

Reclamă
Cine sunt femeile care l-au scos din minți pe Gigi Becali! Divele arată senzaţional

Cine sunt femeile care l-au scos din minți pe Gigi Becali

Gigi Becali s-a înfuriat pe iubitele fotbaliştilor de la FCSB / Colaj Profimediaimages/Instagram

Cine sunt femeile care l-au scos din minți pe Gigi Becali. Milionarul român a răbufnit în cadrul unei conferinţe susţinute la Palat şi a făcut noi declaraţii extrem de controversate. Patronul FCSB-ului este convins că rezultatele slabe de la echipă sunt din cauza iubitelor fotbaliştilor vicecampioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a avut o criză de nervi după eliminarea FCSB-ului din Conference League. A cerut staff-ului tehnic antrenamente mai dure, motiv pentru care Mihai Pintilii i-ar fi răspuns că ia în calcul să plece.

Cine sunt femeile care l-au scos din minți pe Gigi Becali

Becali a ordonat ca antrenamentele să fie mai lungi cu 30 de minute şi a explicat de ce insistă pentru aşa ceva. Soţiile şi prietenele fotbaliştilor de la FCSB, care sunt de o frumuseţe răvăşitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), au fost arătate cu degetul de latifundiarul din Pipera.

Dacă te antrenezi, nu îţi mai arde nici de băutură, nici de femei. Nu îţi mai arde că eşti obosit, nu mai ai cum, nu mai ai sevă! Aşa… dacă nu eşti obosit, femei în primul rând. Femei, femei, femei! Acum băgaţi pe tik-tok.

Nu e mă aşa? Ei sunt tineri, au putere. Nu îşi consumă puterea? Nu, de băutură nu… dar prima şi prima sunt femeile. Acum pac pe internet… femei, femei, femei… Dar dacă ai antrenament de jumătate de oră, 45 de minute, hai du-te gata, hai fugi la femei. Aşa este! Lasă mă, m-am antrenat destul, mă antrenez cu femeile. Nu e aşa? 100% e aşa„, a declarat Gigi Becali în faţa Palatului din Aleea Alexandru.

Reclamă

Patrenerele jucătorilor de la FCSB au atras toate privirile în această vară. Imaginile cu iubitele lui Ştefan Târnovanu, Octavian Popescu, Florinel Coman, Risto Radunovic şi Andrea Compagno au devenit virale pe reţelele sociale.

Iubitele fotbaliștilor din Liga 1 au făcut senzație în vacanță

Ștefan Târnovanu a fost printre puținii jucători ai României U21 care s-au remarcat la Campionatul European. Titularul dintre buturile FCSB-ului a fost în vacanţă în Cipru. A avut-o lângă el pe Laura Țurcanu, tânăra cu care este de mai mulți ani într-o relație. Au postat, pe Instagram, mai multe imagini de la plajă și de la piscină.

Coechipierul său de la vicecampioana României, Risto Radunovic, s-a distrat alături de iubita Stefana Petrovic în Porto.

Reclamă 4 / 0/3

În schimb, golgheterul roș-albaștrilor, Andrea Compagno, a fost în Insulele Capului Verde înainte de startul campionatului. Atacantul italian a făcut show alături de partenera lui, Helenia Sole.

Tavi Popescu și-a dus iubita în Veneția și a plimbat-o cu gondola. „Iubita mea„, i-a scris Tavi Popescu. Acesta a folosit şi un emoji care înfăţişa o inimă roşie. Răspunsul Alinei nu s-a lăsat mult aşteptat. „Te iubesc„, i-a comentat ea.

Florinel Coman este cel mai în formă fotbalist de la FCSB şi singurul jucător remarcat de patron după „dubla” cu Nordsjaelland. „Mbappe” Coman o are alături pe Ioana Timofeciuc, cea care a devenit mamă în urmă cu un an.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și